Valokuidun asennuskaivut alkavat Säkylässä

Lounea aloitti alkuvuodesta valokuitukiinnostuksen kartoittamisen Säkylässä. Kuntalaiset ovat ottaneet valokuidun ilolla vastaan, joten valokuituyhteyksien asennuskaivut voidaan aloittaa heti pääsiäisen jälkeen.

Vihdin valokuituhanke – Missä mennään?

Olemme talven aikana kartoittaneet omakotitaloasukkaiden ja yritysten valokuitukiinnostusta Vihdissä. Jatkamme hanketta kartoittamalla seuraavaksi taloyhtiöiden kiinnostusta valokuituyhteyksiin. Taloyhtiöiden kiinnostus vaikuttaa tuleviin päätöksiimme valokuituverkon rakentumisesta jo kartoitetuilla, sekä uusilla alueilla. Teemme päätökset kesän aikana. Jatkamme näillä näkymin myös omakotitalomyyntiä kesällä, jotta mahdollisimman monella vihtiläisellä olisi mahdollisuus saada käyttöönsä parhaimmat yhteydet.

Halvemmat ulkomaanpuhelut

Kohta ei nouse haloota ulkomaanpuheluiden hinnoista: 

1.5.2019 eteenpäin ulkomaanpuhelut Lounean puhelinliittymistä ja puhepalveluista halpenevat:

Televisioviikko Lounealla - maksukanavia vapaasti katseltavissa 15. - 17.2.

Lounea osallistuu valtakunnalliseen Televisioviikkoon avaamalla HD-laatuisia urheilu- ja dokumenttikanavia vapaaseen katseluun viikonlopuksi 15.-17.2.

Kanavat aukeavat kaapeliverkossa ja Watson-palvelussa perjantaina 15.2. aamupäivällä ja ovat ilmaiseksi katsottavissa aina sunnuntaihin 17.2. asti. Viikonlopulla nähdään mm. NHL:n ja La Ligan ottelukierros, ATP500-tennistä, kiehtovia dokumentteja ja rankkaa realityä.