Televisioviikko Lounealla - maksukanavia vapaasti katseltavissa 15. - 17.2.

Lounea osallistuu valtakunnalliseen Televisioviikkoon avaamalla HD-laatuisia urheilu- ja dokumenttikanavia vapaaseen katseluun viikonlopuksi 15.-17.2.

Kanavat aukeavat kaapeliverkossa ja Watson-palvelussa perjantaina 15.2. aamupäivällä ja ovat ilmaiseksi katsottavissa aina sunnuntaihin 17.2. asti. Viikonlopulla nähdään mm. NHL:n ja La Ligan ottelukierros, ATP500-tennistä, kiehtovia dokumentteja ja rankkaa realityä.

Viasatin urheilukanavat vapaakatselussa 1.-3.2.

Lounea ja Viasat yhteistyössä tarjoavat Viasatin urheilukanavien vapaakatselun koko viikonlopun ajan. Katsottavissa ovat Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko. Vapaakatselu alkaa perjantaina 1.2. n. klo 17 ja kanavat ovat auki maanantain aamuyölle. Vapaakatselu toteutetaan sekä kaapeliverkossa että Watson-palvelussa. 

Viikonloppuna pelataan useita huippusarjojen otteluita ja komeus huipentuu jenkkifutiksen mahtavaan Super Bowliin sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä.

Lue lisää. 

Lisää ilmaisia HD-kanavia Lounean kaapeliverkkoon

iStock-483863354 (Small).jpg

Lounean kaapeli-TV:n ilmaiskanavien tarjontaa vahvistetaan tiistaina 15.1. :

- Kanavapaikalle 31 TLC HD 
- Kanavapaikalle 61 MTV Finland HD

Kanavista on jo nyt jakelussa perustarkkuuden versiot kanavapaikoilla 11 ja 60. 

Lisäksi kanavan Iskelmä TV (17) kuvanlaatua parannetaan 7.1.2019.

 

Lounea kartoittaa valokuitukiinnostusta Vihdissä

Lounea haluaa rakentaa valokuituverkkoa Vihtiin huolimatta kunnan kilpailutuksesta tehdystä valituksesta. Lounea suunnittelee valokuituverkkoa Vihtiin ns. markkinalähtöisesti eli kysynnän mukaan.