Hyppää pääsisältöön
Front page
Puhepalvelut

Puhepalvelut

Yksikään yritys ei pärjää ilman puhelinta. Tänä päivänä puhelut voidaan toteuttaa monella eri tavalla asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.  Käytettävä ratkaisu riippuu niin yrityksen tarpeista, koosta kuin asiakaspalvelun roolistakin.

Mobiililiittymät

Matkapuhelinliittymällä hoidat sujuvasti yrityksesi asioita missä tahansa liikutkin. Valitse käyttöösi sopivin puhe- ja datapaketti. Matkapuhelinliittymämme ovat yhdistettävissä Lounea Viestintäpalveluun.

Kiinteä puhepalvelu

Yrityspuhepalvelun kautta voi soittaa sekä vastaanottaa kotimaan- että ulkomaanpuheluja perinteisen puhelinverkon tapaan.  

Firmaluuri on kätevä tapa säilyttää yrityksesi lankapuhelinnumero, mikäli yrityksesi ei ole kuituverkon alueella. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa ja on käytettävissä matkapuhelimella tai tavallisella lankapuhelimella, jos käytössä on GSM-sovitin.  Numero näkyy tavallisen lankapuhelinnumeron tapaan sekä numerotiedusteluihin että puhelinluettelopalveluihin. Puheluita soitettaessa välittyy vastaanottajalle lankapuhelinnumero.

Laajat viestintäratkaisut

Puheluiden määrän kasvaessa suosittelemme yrityksellesi Lounea Viestintäpalvelu –ratkaisua. Lounea Viestintäpalvelu korvaa perinteisen puhelinjärjestelmän yhdistämällä liikkuvuuden, VoIP-puhelut ja kiinteät viestintäyhteydet. Se yhdistää modernin asiakaspalvelun ja perinteisen puhejärjestelmän ominaisuudet.

Lounea tarjoaa käyttöösi vuosikymmenien asiantuntemuksen puheratkaisujen toimittajana. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä sinulle toimivin ratkaisu. Olemme tukenasi myös käyttöönoton jälkeen. Tukipalvelumme päivystää 24/7.

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.