Hyppää pääsisältöön
Front page
Internetyhteydet kaikkiin yrityksen tarpeisiin

Internetyhteydet kaikkiin yrityksen tarpeisiin

Kauttamme saat Internetyhteydet kaikkiin yrityksesi tarpeisiin riippumatta yrityksen koosta. Lounea on Suomen suurimpia operaattoreita ja valokuituverkkomme on saatavilla laajasti valtakunnallisesti. 

Internetyhteydet vaativaan käyttöön

Mitä isompi yritys, sitä merkittävämpi rooli on käyttövarmoilla tietoliikenneyhteyksillä.  Tarjoamme kokonaisratkaisuja, jotka voivat sisältää mm. lähiverkko-, yritysverkko ja tietoturvapalveluita. Langattomasti ja kiinteästi.

Moderni valokuituverkkomme mahdollistaa laadukkaan ratkaisun, joka varmistaa yrityksesi keskeytymättömän toiminnan. Liittymiin on saatavissa kiinteitä IP-osoitteita ja vaihtoehtoina kolme palvelutasoa (SLA). Monipuolisilla lisäpalveluilla kuten wlan-ratkaisuilla, tietoturvalla ja varmistuspalveluilla suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Tarvitset sitten Internetkaistaa, toimipaikka- tai konesaliyhteyden, meiltä saat luotettavan ja toimintavarman verkon suunniteltuna juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. 

Mitä laajempi kokonaisuus, sitä paremmin se kannattaa suunnitella. Ratkaisusuunnittelu takaa asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lounean asiantuntijat ovat käytettävissäsi suunnittelusta käyttöönottoon ja käyttötukeen asti. 

Internetyhteys pienen yrityksen tarpeisiin

Pienelle yritykselle sopii kustannustehokas yritysnettipalvelumme, joka on saatavilla Lounean valokuituverkon alueella. Yritysnetillä hoidat näppärästi yritystoimintasi vaatimat asiat kuten maksuliikenteen, tilaukset yhteistyökumppaneilta ja sähköpostit.

Valitse nettiliittymän nopeus tarpeesi mukaan aina 1 Gigan nopeuteen asti. Liittymä sisältää 5 kpl vaihtuvia julkisia IP-osoitteita. Yritysliittymissämme on kuluttajaliittymiä parempi palvelutaso ja nopeampi viankorjausaika. 

Tarkista valokuidun saatavuus: kuitusaatavuus.lounea.fi

Mobiilikaista

Onko työsi liikkuvaa tai sijaitseeko työpisteesi kiinteiden yhteyksien ulottumattomissa? Mobiilit yhteydet mahdollistavat työnteon missä tahansa, myös siellä minne kiinteät yhteydet eivät yllä.

Yritysmobiilikaistan kuukausihintaan kuuluu aina 4G -reititin, joka mahdollistaa usean laitteen käytön samassa liittymässä. Palvelu toimii DNA:n mobiiliverkossa.

Kiinnostuitko? Tarvitsetko nopeita ja luotettavia yhteyksiä?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.