Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounelta infonäytöt eri tarpeisiin

Infonäyttö tehostaa viestintääsi

Digitaalinen infonäyttö toimii niin viestintäkanavana kuin mainospaikkanakin. Käyttökohteissa ja sisällöissä vain mielikuvitus on rajana. Infonäyttö toimii niin kokouspaikan opasteena kuin taloyhtiön rappunäyttönäkin. Asiakas- ja myymälätiloissa näyttävä sisältö toimii katseenvangitsijana ja houkuttelee asiakkaat tuotteittesi pariin.

Näyttöjen sisältö voi olla videota, kuvia, tekstiä tai vaikkapa somefeediä. Etähallittavat näytöt päivität helposti muutamalla hiiren klikkauksella, oli niitä sitten yksi tai useampia. Digitaalisen infonäytön sisällön päivittäminen on paitsi helppoa myös nopeaa. Ei enää julisteiden taittoa ja painattamista, saati kuljettamista tai postittamista eri toimipaikkoihin. Päivität kaikki infonäytöt reaaliaikaisesti mistä tahansa milloin tahansa. Selainkäyttöinen hallinta mahdollistaa etähallinnan ja nopeat reagoinnit näkyvyyksiin.

Voit valita jokaiseen infonäyttöön oman sisällön tai lisätä saman sisällön kaikkiin näyttöihin. Voit ajastaa sisällön näkymään haluamallasi tavalla. Kaikki helposti muutamalla hiiren klikkauksella. Sisältö voi olla videota, kuvaa tai tekstiä. Palveluun voidaan myös tuoda valmiita yrityksenne graafisella ohjeistuksella tehtyjä pohjia, joihin voi helposti täydentää muuttuvat tiedot.

Sisällönhallintaan voidaan antaa erilaisia käyttöoikeuksia. Käyttöoikeudet ovat helposti itse hallinnoitavissa.

Infonäytöt saat kauttamme kk-maksullisena palveluna.

 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.

Infonäyttöjen käyttökohteita

Infonäyttö myymälässä

Myymälät

Infonäyttö myymälässä avaa uusia mahdollisuuksia markkinointiin. Etähallinta vähentää myymälässä tehtävää työtä. Liikkuva kuva näytöissä herättää asiakkaiden mielenkiinnon ja ohjaat asiakkaat tuotteittesi luokse.

Infonäyttö taloyhtiöille

Taloyhtiöt

Etänä päivitettävä rappunäyttö säästää huoltomiesten ja isännöitsijöiden aikaa sekä parantaa viestintää asukkaille. Rappunäyttö voidaan jakaa eri osiin, jolloin asukasluettelon lisäksi näytöllä voidaan näyttää tiedotteita tai myydä vaikka mainospaikkoja.

Infonäyttö tapahtumapaikoissa

Kokous- ja tapahtumapaikat

Kokous- ja tapahtumapaikoilla infonäyttöä voidaan käyttää niin opasteena kuin mainostaulunakin.  Muutokset on helppo päivittää reaaliaikaisesti.

Infonäyttö yrityksissä

Yritysten toimitilat

Infonäyttö toimii myös yrityksen sisäisen tiedotuksen kanavana. Sama sisältö saadaan muutamalla hiiren klikkauksella yhtäaikaisesti kaikkiin toimipaikkoihin. Toisaalta taas jokaisessa voi olla myös täysin oma sisältönsä. Päivitysoikeuksia voi helposti antaa useammallekin henkilölle.