Hyppää pääsisältöön
Front page
Tiedon varmistaminen

Varmista yrityksesi tiedot

Mitä jos tietokoneesi tai palvelimesi tiedot katoaisivat nyt? Mitä jos tulisi tulipalo, varkaus, laitevika, virus.... Olethan varmistanut, että liiketoiminnallesi tärkeät tiedot on varmuuskopioitu? Yrityksen tietokone sisältää keskimäärin jopa 50 000 euron arvosta yrityksen tietoa ja jopa joka neljäs yritys on menettänyt tärkeitä tietoja laiterikon tai vastaavan takia. Kun tiedot ovat varmuuskopioitu, ei tietokoneen tai palvelimen rikkoutuminen aiheuta katkoksia työntekoon, sillä kaikki liiketoiminnalle tärkeät tiedot ovat helposti palautettavissa käyttöön.

Valikoimastamme löydät varmistuspalvelut kaikkiin tarpeisiin. Varmistamme niin työasemat, palvelimet kuin Microsoft 365 -palvelunkin. 

Työasemavarmistus

Työasemavarmistus on pienille ja keskisuurille  yrityksille suunnattu palvelu, jossa asiakkaan tietokoneella olevat tiedot varmuuskopioidaan joko kokonaan tai osittain pilveen. Työasemavarmistus on huoleton käyttää, sillä se toimii automaattisesti taustalla ja tallentaa määritellyt tiedot 15 minuutin välein vahvasti salattuna. Tiedot on helppo palauttaa napin painalluksella. 

Microsoft 365 varmistuspalvelu

Microsoft 365 palvelupakettiin on mahdollista liittää lisäpalveluna tietojen varmistaminen. Yhä suurempi osa yritysten tiedoista sijaitsee muualla kuin yrityksen omilla työasemilla tai palvelimilla. Joka kolmas yritys on jo kadottanut tietoja pilvipalveluissa. Suurin osa tietojen katoamisista johtuu käyttäjien virheistä. Käyttäjän virheet voivat jopa vaarantaa koko yrityksen tiedot. Siksi on erityisen tärkeää varmistaa myös pilvipalveluissa, kuten Microsoft 365:ssa, olevat tiedot. Varmistuspalvelun avulla voidaan varmistaa

  • Sähköpostit
  • OneDrive for Business-tiedostot
  • Yhteystiedot, kalenterimerkinnät
  • Sharepoint-tiedostot sekä dokumenttikansiot

Palvelinvarmistus

Palvelinvarmistus on luotettava ratkaisu fyysisten palvelimien tietojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen. Palvelu suojaa yrityksesi palvelimilla olevia tietoja esim. laitteistovikojen, tulipalojen ja inhimillisen virheiden varalta.  Tarjoamme useita eri tasoja varmistuksen toteuttamiseksi. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Muista varmistaa Microsoft 365 palvelusi

7 syytä miksi Microsoft 365 palvelu pitää varmistaa

Microsoft 365 on Microsoftin suosituimpia ohjelmistoja ja käytössä yhä useammassa suomalaisessa yrityksessä. Mutta tiesitkö, että myös pilvipalveluna toimivasta Toimisto 365:n tiedoista on otettava varmuuskopioita?