Hyppää pääsisältöön
Front page
Perinteiset puhepalvelut

Perinteiset puhepalvelut

Valokuitupuhelut - käytä nettiyhteyttäsi myös puhumiseen

Voit käyttää nettiyhteyttäsi myös puheluihin. Tilaa valokuituliittymääsi puhepalvelu Winha, ja voit soittaa ja vastaanottaa puheluita kuten perinteisellä puhelimella. Puhepalvelu on internetpohjainen ns. VoIP-palvelu. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita kuten perinteisellä puhelimellakin, ja käyttää tietokonettasi tai muita laitteitasi samanaikaisesti. Puhepalvelua varten tarvitset Valokuitu-liittymän.  Palvelun käyttö on vaivatonta, eikä vaadi ylimääräistä opettelua.
 

Kotipuhelin toimii matkapuhelinverkossa

Lounea Kotipuhelin on valintasi, jos haluat säilyttää tutun numerosi sekä puheluhinnoittelusi. Voit siirtää puhelimesi myös itse helposti. Tarvitset vain Lounea Kotipuhelin-liittymän ja helppokäyttöisen pöytä GSM-puhelimen. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa.

Puhepalvelu Winha

 

Puhepalvelu WINHA tarjoaa huokean kuukausimaksun sekä selkeän tasahinnoittelun kaikkiin suomalaisiin lankaliittymiin, riippumatta viikonpäivästä ja vuorokauden ajasta. Ulkomaanpuhelut sekä puhelut matkapuhelimiin sekä palvelu- ja yritysnumeroihin on hinnoiteltu erikseen. 

Puhepalvelua varten tarvitset valokuituliittymän. 

 

6.50 €
/kk

Lounea Kotipuhelin

 

Säilytä vanha lankapuhelimesi numero sekä puheluhinnoittelu. Voit siirtää helposti puhelimesi vaikka itse. Tarvitset Lounea Kotipuhelin-liittymän ja GSM-puhelimen. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa. 

GSM-pöytäpuhelin toimii SIM-kortilla matkapuhelinverkossa. Laitteen kertamaksu 99 €. Saatavana myös korottomalla maksuajalla esim. 2,75 €/36 kk tai 4,13 €/ 24 kk tai 8,25 €/12 kk. Lounea Kotipuhelin on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

 

11.95 €
/ kk