Hyppää pääsisältöön
Front page
Kotisivut tekevät yrityksesi näkyväksi

Kotisivu tekee yrityksesi näkyväksi

Tiesitkö, että yli 80% prosenttia asiakkaiden ostoprosessista suoritetaan ilman myyjän apua? Tämä tarkoittaa, että asiakas etsii itse aktiivisesti tietoa tuotteista ja palveluista Internetistä. Tämä pätee sekä kuluttaja- että yritysmarkkinoilla. Kotisivuilla voidaankin kertoa laajasti ja monipuolisesti yrityksestä, myydä tuotteita ja tarjota palveluita.

Oma kotisivu ja verkkotunnus luovat uskottavuutta yrityksellesi ja varmistavat, että yrityksesi löytyy netistä.

Domain

Domain eli yrityksen omalla nimellä oleva verkkotunnus varmistaa yrityksesi löydettävyyden verkossa. Kotisivuilla ja sähköpostiosoitteissa näkyvä oma domain antaa yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan yrityksen toiminnasta. Yrityksen nimen lisäksi domaineja voit varata esim. tuote – tai palvelunimille.

Voit myös siirtää jo olemassaolevan verkkotunnuksen Lounealle. Siirtoa varten tarvitset välittäjän vaihtoavaimen, jonka saat nykyiseltä verkkotunnustoimittajaltasi.

.fi- loppuisen domainin lisäksi voit rekisteröidä kauttamme mm. .eu, .com, .net ja .org -päätteillä olevia verkkotunnuksia. Palvelumme sisältää kaiken domainin perustamiseen ja ylläpitoon liittyvän: verkkotunnuksen rekisteröinnin, siirto- ja kausimaksut edellä mainituilla päätteillä sekä rekisteröinnin ja siirron vaatimat toimenpiteet, nimipalvelun ylläpidon sekä tarvittavat määritys- ja muutostyöt.

Kotisivutila

Meiltä saat kotisivuillesi tietoturvallisen ja käyttövarman tilan. Varmistamme, että sivujesi sisältö on aina asiakkaittesi saatavilla. Kotimaassa sijaitsevia palvelimiamme valvotaan vuorokauden ympäri. Vaikka vikatilanne yllättäisi, palvelut toimivat häiriöttä, sillä laitteiston osalta kaikki kriittiset osat on kahdennettu.  Varmuuskopioimme palvelimillamme olevat tiedostot kerran vuorokaudessa.

Muista myös SSL-varmenteet

Varmista, että sivustosi ja sen kävijöiden välinen liikenne on suojattua. Kauttamme saat myös SSL sertifikaatit tarpeittesi mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.