Hyppää pääsisältöön
Front page
Palomuuripalvelu suojaa yrityksesi sisäverkon

Palomuuripalvelu suojaa yrityksesi sisäverkon

Suojaat yrityksesi kiinteän omaisuuden palohälyttimillä ja kulunvalvonnalla. Muistathan suojata samalla tavalla myös yrityksen aineettoman omaisuuden. Tietoverkkojen kautta voidaan tehdä murtoja ja varkauksia, joiden haittavaikutuksen voivat olla olennaisia yrityksen toimivuuden kannalta. Palomuuripalvelulla voidaan turvata yrityksen sisäverkossa olevat laitteet ja suojata verkkoa ei toivotuilta ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä sekä haittaohjelmilta.

Langattomien verkkojen, tablettien ja muiden mobiililaitteiden yleistyminen on lisännyt työn liikkuvuutta ja samalla lisännyt yritysten verkkoihin tunkeutuvia haittaohjelmia. Palomuuri on yrityksen Internet-liittymään käytännössä välttämätön hankinta. Laadukas palomuuriratkaisu suojaa tehokkaasti sisäverkkoa ulkopuolisilta uhkilta.

Palomuuria voidaan verrata aitaan, lukkoihin ja kulunvalvontaan. Sen tarkoituksena on pitää ulkopuoliset poissa suojatulta alueelta ja rajoittaa liikenne vain sallituille tahoille. Lukoilla sekä kulunvalvonnalla rajataan vieraiden pääsy yrityksessä esimerkiksi vain myymälätilaan. Palomuurin tehtävänä on huolehtia, että yrityksen verkkoon pääsevät vain ne käyttäjät ja sovellukset, joille on annettu oikeudet. Muille ei anneta pääsyä. 

Palomuuripalvelu

Lounea Palomuuripalvelu  on monipuolinen, luotettava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksille ja yhteisöille, jotka edellyttävät ammattimaista tietoturvatasoa. Palomuuripalvelu tarjoaa kattavan turvan suojaten käyttäjäorganisaation tietoverkon Internetin uhkilta. Palvelukokonaisuus sisältää asiakkaan tiloihin asennetun ja aktiivisesti valvotun sekä ylläpidetyn palomuurilaitteen (pois lukien Palomuuripalvelu Perus, joka ei sisällä aktiivista valvontaa ja ylläpitoa). Kaikkiin palomuurivaihtoehtoihin (pois lukien Palomuuripalvelu Perus) sisältyy monipuoliset UTM (Unified Threat Management) -tietoturvaominaisuudet kuten tunkeutumisen esto sekä virus- tai haittaohjelmien sisällön suodatus.

Palomuuripalvelu toimitetaan valmiina palvelupakettina. Palvelupaketti mukautuu organisaation tarpeiden mukaan ja sitä voidaan laajentaa sekä mukauttaa monipuolisilla lisäpalveluilla.

Ennen Palomuuripalvelun toimittamista asiantuntijamme suorittavat asiakaskohtaisen kartoituksen, jonka yhteydessä määritellään tarvittavat tietoturvaominaisuudet sekä toimintaympäristön vaatimat tekniset ja toiminnalliset erityispiirteet.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.