Hyppää pääsisältöön
Front page
Tuki ja ylläpitopalvelut yrityksille Lounealta

Tuki ja ylläpitopalvelut yritysasiakkaille

Tarvitsetko apua yrityksesi tietoliikennepalveluiden ylläpitoon ja tukitoimiin?  Meiltä saat apua arjen IT-haasteisiin, sillä ylläpitopalveluidemme asiakkaana saat Lounean asiantuntijat  yrityksesi avuksi. Tarjoamme palveluita aina käyttäjätuesta haastavien projektien johtamiseen.

Nykyaikainen työskentely vaatii varautumista ja suunnittelua.  Ennakkoon kannattaa suunnitella vakioaikaiset toimenpiteet kuten huollot ja ylläpidot, raportointi, ennakointi ja kehittäminen. Näille varataan tarvittavat aikaikkunat yrityksellesi sopivaan aikaan. Koska aina tulee myös yllätyksiä, tarjoamme sekä nopeaa etätukea että paikanpäälle saapuvaa lähitukea. Etätuki auttaa puhelimitse ja tarvittaessa auttaa etäkorjaamalla ongelmat internetin yli. Paikanpäälle saapuva asiantuntijamme tarjoaa lähitukea isompiin ongelmiin.

IT-ylläpitopalvelu mahdollistaa vastuun siirtämisen tieto- ja viestintäympäristön ylläpidosta Lounealle ja voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi tietäen IT -ympäristösi olevan tietoturvallinen, tehokas ja tuottava.

 

IT-etätuki

Suurin osa IT-tukitöistä voidaan ratkaista etätukena käyttäen järjestelmien etähallintamenetelmiä ja verkkotyöskentelysovelluksia. Pilvipalveluna hankittujen järjestelmien ja sovellusten operointi voidaan toteuttaa lähes 100 % etätukena. Myös työasema- ja käyttäjätuki suoritetaan pääosin etätukena edellyttäen, että työasemaverkosto ja käytettävät päätelaitteet tukevat kyseistä toimintaa. Palvelu tarjoaa asiakkaalle kustannussäästöjä, kun asiantuntijan veloitettavaa työaikaa ei kulu matkustamiseen.  Etätuella pystytään ratkaisemaan yli 70 % tukipyynnöistä. Etätukipalvelu voidaan valita kiinteähintaisena tai käytön mukaan veloitettavana palveluna.

IT-lähituki

IT-Lähitukipalvelu takaa, että asiakas saa nopeasti ylläpito- ja tukitoimia sovittuihin ympäristöihin ja sovelluksiin. Ylläpito- ja tukitoimista vastaavat Lounean IT-asiantuntijat, jotka palvelevat asiakasta sovitun vasteajan mukaan.  IT-Lähituen sisältämä palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja yhdessä sovitaan kuukausittainen vakiotyötuntimäärä.

Tarvitseeko apua arjen IT-haasteisiin? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää etä- ja lähitukipalveluistamme.