Hyppää pääsisältöön
Front page
Lisää viihdettä kotisohvalta

Kuukauden bonuskanavat

Viasat Nature

Kesäkuun ilmaiskanava - Viasat Nature HD

Kesäkuussa tuomme kaapeli-TV:n katsojille ilmaiskanavana Viasat Nature HD:n kanavapaikalla 495. Kanava näkyy normaalisti vain TV-kortilla, mutta nyt näet sen ilman korttiakin. Viasat Nature on teräväpiirtokanava, joten tarvitset katseluun Cable Ready HD yhteensopivan TV:n. 

Viasat Nature HD on todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa teräväpiirtona korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Englanninkielinen, tekstitys ruotsiksi. Lähetysaika: klo 06–24. Kanavapaikka 495.

BBC WORLD NEWS

Kaapeli-TV | BBC World News

Ilmainen bonuskanavasi löytyy tässä kuussa kanavapaikalta 347 (HD), 1.6.2023 alkaen. Bonuskanava näkyy Lounean TV-kortin hankkineille asiakkaille, lisäksi tarvitset katseluun Cable HD Ready yhteensopivat laitteet.

BBC World News tarjoaa uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia, ympäri maailman. BBC on tunnettu laadukkaasta ja tasapuolisesta uutisoinnistaan. Ole ajan hermolla ja tiedät mitä tapahtuu ensimmäisten joukossa.
Lähetysaika: 24 h/vrk, englanninkielinen.

We Bare Bears

Elisa Viihde | Cartoon Network

Ilmainen bonuskanava löytyy kanavapaikalta 500 Elisa Viihteen digiboksilla ja se näkyy kaikille Elisa Viihteen asiakkaille.

1.–30.6.2023 välisenä aikana Elisa Viihteen bonuskanava on Cartoon Network.

Cartoon Network on etenkin nuorille ja lapsille suunnattu kanava, jolla on yksi maailman laajimmista piirrettyjen ohjelmien valikoimista. Kanavalla näkyvät niin vanhat klassikot kuin uusimmat ja tuoreimmat hahmotkin. Englanninkielinen.