Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea Verkkoturva

Suojaa laitteesi Lounea Verkkoturvan avulla

Tee kotisi tietoturvasta ykkösprioriteetti

Lounea Verkkoturva on huippuluokan palomuuripalvelu, joka nostaa netin tietoturvasi uudelle tasolle. Se suojaa kodin kaikki laitteet viruksilta, madoilta ja muilta tietoturvauhilta, joita netissä saattaa vaania.

Älä huoli, sillä Lounea Verkkoturva suojaa mm. kotisi älykodinkoneet, älytelevisiot ja jääkaapit, joihin F-Secure Tietoturvaa ei pysty asentamaan.

Tutustu verkkoturvapalveluumme ja ota kotisi tietoturva hallintaan!

Lounea Verkkoturva suojaa kotisi laitteet

Lounea Verkkoturvan avulla

  • Kodin verkkoon kytketyt laitteet ovat palomuurisuojauksen takana. Ne eivät näy ulkoverkkoon ja ulkopuolelta tulevat yhdistämisyritykset estyvät.
  • Saat kattavan suojauksen myös vielä tunnistamattomiin virus- ja haittaohjelmiin.

Verkkoturva kotiisi nyt vain

4,90 €/kk

Suosittelemme Lounea Verkkoturvan lisäksi tietoturvaa myös kodin mobiililaitteille, tietokoneille ja muille älylaitteille. Tutustu F-Secure Tietoturvaan.

Hoidamme Lounea Verkkoturvan käyttöönoton puolestasi - sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä

Palvelu on helppo ottaa käyttöön. Sinun ei tarvitse tehdä itse toimenpiteitä, kuten ohjelmistojen tai laitteiden asennuksia, eikä muuttaa laitteiden asetuksia. Asennamme Lounea Verkkoturva -palvelun sinulle verkkojärjestelmiemme kautta, jonka jälkeen nettiliittymäsi liikenne suodatetaan automaattisesti.

 

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Hidastaako Verkkoturva liittymääni tai tiedostojen latausta?

Ei hidasta.

Voit huoletta tilata Lounea Verkkoturvan liittymääsi.

Tarvitsenko erikseen laitteilleni virusturvan?

Kyllä.

Verkkoturva antaa lisäsuojaa ainoastaan internetyhteyden tietoturvaan, eikä poista laitekohtaisen virustorjunnan tarvetta. Suosittelemme F-Secure Tietoturvan asentamista kaikille niille laitteille, joille se on mahdollista eli esim. matkapuhelimille, tietokoneille ja tableteille.

Voinko tehdä omia määrityksiäni Verkkoturvaan?

Omien määrityksien tekeminen ei ole mahdollista. Lounea määrittää palvelun perusominaisuudet, joita ei ole mahdollista muokata.

Miten verkkoturva otetaan käyttöön? Tarvitseeko minun tehdä jotain?

Riittää, että teet tilauksen asiakaspalveluumme tai aktivoit palvelun OmaLounean kautta.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Palvelu kytketään verkkotietojärjestelmäämme, jonka jälkeen nettiliittymäsi liikenne suodatetaan automaattisesti.

Tietokoneellani on virus, poistaako Verkkoturva sen automaattisesti?

Ei.

Mikäli epäilet, että tietokoneessasi on haittaohjelma tai virus, voit tilata OmaLounean kautta F-Secure Tietoturvan, jonka avulla virus tunnistetaan ja poistetaan tietokoneeltasi.

Voiko verkkoturva tarkistaa salattua liikennettä?

Verkkoturva ei voi tutkia salattua liikennettä (esim. https-verkkosivut). Tarkemmat tiedot löydät tuotteen palvelukuvauksesta.

Nämä palvelut saattavat myös kiinnostaa sinua

F-Secure Tietoturva

F-Secure Tietoturva turvaa kodin laitteet

F-Securen Tietoturva tarjoaa sinulle mm. tietoturvan, yksityisyyden suojan sekä salasanojen hallinnan koko perheen älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Se yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen pakettiin.

Kokeile F-Secure Tietoturvaa 30 päivän ajan ilmaiseksi!

Lounean Sähköpostipalvelu

Tietoturvallinen sähköposti koko perheelle 

Lounean Sähköpostipalvelu tarjoaa tietoturvalliset ja roskapostisuojatut sähköpostit koko perheelle tai harrastuskäyttöön. Tietoturvalliset ja roskapostisuojatut sähköpostit koko perheelle tai harrastuksiin.

Palvelu vain 3,95 €/kk