Hyppää pääsisältöön
Front page
F-Secure Tietoturva

F-Secure Tietoturva turvaa kotisi älylaitteet

0

F-Secure Tietoturva yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen pakettiin


F‑Secure Tietoturva havaitsee uhkan myös silloin, kun et itse huomaa sitä, ja pitää laitteesi turvassa. Palkittu suojaus suojaa vakoilu­ohjelmilta, viruksilta, kiristys­ohjelmilta, tunnetuilta tietojen­kalastelu­sivustoilta ja monilta muilta verkko­uhilta. Se sisältää myös rajoittamattoman VPN:n ja kätevän sala­sana­ohjelman.

Turvaa omat ja perheesi laitteet samalta käyttäjätililtä. F-Secure Tietotura on testatusti markkinoiden parasta suojausta ja se tarjoaa turvan kaikille mobiililaitteille ja tietokoneille (Windows, Android, iOS ja Mac).

Jos haluat turvata muita talouden nettiiin yhteydessä olevia laitteita esim. äly-tv:n, tutustu Lounea Verkkoturvaan.

Kokeile F-Secure Tietoturvaa 30 päivän ajan ilmaiseksi!

Kokeilujakson päätyttyä tavallinen laskutus alkaa ja sinua veloitetaan. Voit välttää maksut peruuttamalla tilauksen milloin tahansa ennen kokeilujakson päättymistä.

Valitse alta juuri sinulle parhaiten sopiva tietoturvapaketti

F-Secure Tietoturva 2

F-Secure Tietoturva 2

Kattava tietoturva kahdelle laitteelle

4,90 €/kk

F-Secure Tietoturva 5

F-Secure Tietoturva 5

Kattava tietoturva viidelle laitteelle

9,90 €/kk

F-Secure Tietoturva 10

F-Secure Tietoturva 10

Kattava tietoturva kymmenelle laitteelle

11,90 €/kk

Paljon muutakin kuin pelkkä virusturva

F-Secure Tietoturvan avulla suojaat sinun ja perheenjäseniesi mobiililaitteet ja tietokoneet. Lounean ja F-Securen yhteistyöllä luotu sovellus varmistaa lapsillesi turvallisen verkkoselailun ja asetat heille terveet rajat laitteiden käytölle. Lisäksi sovelluksessa säilytät tietoturvallisesti käyttäjätunnukset ja salasanasi.

F-Secure Tietoturvasta saat kerralla kaiken tarvitsemasi yksityisyytesi ja laitteesi suojaamiseksi verkko­uhkia vastaan.

 

Virustorjunta

Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainos­ohjelmilta, näppäily­tallentimilta, vakoilu­ohjelmilta ja muilta haitta­ohjelmilta palkitun teknologiamme turvin.

VPN

Surffaile turvallisesti ympäri maailmaa. Rajoittamattomalla VPN:llä surffaat turvallisesti verkossa ja vaihdat verkkosijaintiasi tarpeesi mukaan. Estä hakkereita, verkko­seurantaa ja tungettelevia yrityksiä tarkkailemasta toimiasi.

 

Salasanapankki

Ei enää salasanalistoja kännykän muistiossa tai sama salasana useassa paikassa. Tallenna sala­sanasi turvallisesti yhteen paikkaan ja käsittele niitä kaikilta laitteiltasi. Saat reaali­aikaisia tieto­vuoto­hälytyksiä, kun jokin käyttämäsi palvelu joutuu tieto­murron kohteeksi ja henkilö­tietosi vaarantuvat.

Perhesäännöt

Perhesääntöjen ominaisuuksien avulla asetat lastesi laitteiden käytölle turvallisia rajoja. Helposti asennettavalla sovelluksella varmistat, että perheen lapset surffailevat turvallisesti ja voit asettaa heille aika- ja sisältörajoituksia haluamillesi laitteille.

Kaikki tehokkaimmat suoja­toiminnot yhdessä palvelussa

Tietoturva

 • Virustorjunta
 • Selauksen suojaus
 • Suojaus kiristysohjelmilta
 • Pankkitoimintojen suojaus
 • Perhesäännöt
 • Pelitila

Yksityisyys ja identiteettisuojaus

 • Henkilökohtainen VPN
 • WiFi-suojaus
 • Virtuaalinen sijainti
 • Seurantasuojaus
 • Yhteyden automaattikatkaisu

Identiteettisuojaus ja muut edut

 • Salasanojenhallintaohjelma
 • Kirjautumistietojen automaattinen täyttö
 • Verkossa olevien henkilötietojen seuranta
 • Tietovuotohälytykset
 • Identiteettivarkaustuki
 • My F-Secure -tili
 • Ilmainen asiakastuki
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin

Virus­torjunta: Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainos­ohjelmilta, näppäily­tallentimilta, vakoilu­ohjelmilta ja muilta haitta­ohjelmilta palkitun teknologiamme turvin.

Selauksen suojaus: Varmista turvallisuutesi ja tieto­turvasi selaamalla internetiä turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkko­sivuilta.

Suojaus kiristys­ohjelmilta: Pidä verkko­rikolliset loitolla ja suojaa itsesi jatkuvasti yleistyviltä kiristys­ohjelmilta.

Pankki­toimintojen suojaus: Pankki­toimintojen suojaus ilmoittaa, kun pankki­sivusto on turvallinen, ja pitää rahasi turvassa varmistamalla turvallisen yhteyden pankki­sivustoon.

Perhesäännöt: Suojaa lastesi toiminta verkossa perhe­säännöillä asettamalla aika­rajat laitteiden käytölle ja estämällä haitallinen sisältö.

Pelitila: Pelaa ja striimaa suojassa uhilta tinkimättä Windows-koneesi suoritus­kyvystä.

Henkilökohtainen VPN: Suojaa yksityisyytesi salaamalla yhteytesi ja piilottamalla todellinen IP-osoitteesi käyttämiltäsi verkko­sivuilta.

Wi‑Fi-suojaus: Suojaa internet­yhteytesi julkisia Wi‑Fi-verkkoja käyttäessäsi niin, ettei kukaan pääse hakkeroimaan laitettasi.

Virtuaali­sijainti: Vaihda virtuaalinen sijaintisi vahvistaaksesi yksityisyyttäsi netissä.

Seuranta­suojaus: Estä mainostajia seuraamasta itseäsi ja tekemästä rahaa yksityisyytesi kustannuksella.

Yhteyden automaatti­katkaisu: Estää tietojesi vuotamisen vahingossa, jos VPN-yhteys katkeaa tila­päisesti. Toimii Windowsilla, Macilla ja Androidilla.

Sala­sanojen­hallinta­ohjelma: Säilytä ja käytä sala­sanojasi suojatusti millä tahansa laitteella. Saat tiedon, jos sala­sanasi ovat heikkoja ja kierrätettyjä, ja voit luoda vahvoja sala­sanoja niiden tilalle.

Kirjautumis­tietojen automaattinen täyttö: Kirjaudu palveluihin nopeasti ja helposti täyttämällä turvallisesti tallennetut käyttäjä­nimesi ja sala­sanasi automaattisesti.

Verkossa olevien henkilö­tietojen seuranta: Yhdistää tieto­turva-analyytikoiden työn ja 24/7 pimeän verkon seurannan ja etsii henkilö­tietojasi ilmenneistä tieto­vuodoista.

Identiteetti­varkaustuki: Saat asiantunti­joiden neuvoja ja toiminta­ohjeita, jos joudut identiteetti­varkauden uhriksi, tai jos henkilö­tietosi ovat vuotaneet verkkoon.

Tieto­vuoto­hälytykset: Jos tietojasi paljastuu tieto­vuodossa, saat yksilölliset asian­tuntija­ohjeet henkilö­tietojen tyypin mukaan.

My F‑Secure ‑tili: Hallitse suojaustasi tai uusi se helppo­käyttöisessä hallinta­palvelussamme.

Ilmainen F-Secure-asiakastuki: Ilmaista tukea ja ohjeita F‑Securen asian­tuntijoilta.

30 päivän rahat takaisin ‑takuu: Saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksesta, jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen.

62 %

Kuluttajista on huolissaan siitä, että joku kaappaa heidän sähköpostin tai sosiaalisen median tilin.*

69 %

Kuluttajista pelkää, että joku varastaa heidän rahansa verkkopankista.*

66 %

Kuluttajista pelkää, että haittaohjelma tuhoaa heidän henkilökohtaisia tietoja tai sisältöjä.*

* Lähde: F-Secure Consumer Survey 2020

 

Yleisimmät kysymykset F-Secure Tietoturva -palvelusta ja kodin tietoturvasta

Tutustu tarkemmin F-Secure Tietoturva -palveluun.

Mihin tarvitsen tietoturvaa?

Tiesithän, että noin 60% kaikesta maailman petosrikollisuudesta tapahtuu nykyään verkossa?

Haittaohjelmien määrät ovat hurjassa kasvussa kaikilla laitteilla ja alustoilla, esim. turvallisina pidettyjen Mac-laitteidenkin kohdalla haittaohjelmien määrä on kolminkertaistunut vuoden 2017 jälkeen.

Tai että estämme kuukaudessa keskimäärin n. 40kpl haitallista sivustoa avautumasta jokaisella tietoturva-asiakkaallamme?

Eikö ilmainen virustorjuntaohjelma riitä?

Riippuen ilmaisesta virustorjunnastasi, mutta lähes aina niistä puuttuu jokin tärkeistä ominaisuuksista kuten selauksen suojaus.

Selauksen suojaukseen kuuluu myös pankkitoimintojen suojaus sekä kiristysohjelmasuojaus, jotka estävät lunnastroijalaista salaamasta tietokoneesi tärkeitä hakemistoja. Selauksen suojaus estää sinua myös päätymästä haitallisille sivustoille ja pankkitoimintojen suojaus pitää sinut ja salasanat suojassa maksaessasi laskuja, vaikka tietokoneesi olisikin saastunut.

F-Securen tuotteet on vaivaton asentaa eivätkä ne hidasta laitteita.

Tarjoamme sinulle selkeät asennusohjeet ja autamme sinua aina tarvittaessa tuotteiden käyttöönotossa.

Miksi mobiililaitteet pitää suojata?

Tiesitkö, että jos olet asentanut mobiililaitteellesi haitallisen sovelluksen, jolle olet myöntänyt oikeuden ”piirtää toisen sovelluksen päälle”, tietosi eivät välttämättä ole turvassa kun maksat pankin omalla mobiilisovelluksella?

Asentamalla F-Secure Tietoturva –palvelun puhelimeesi, haitallinen sovellus voidaan tunnistaa ja poistaa helposti, ennen kuin vahinkoa pääsee syntymäänkään.

Miksi juuri F-Secure?

F-Secure on suomalainen, useasti maailman parhaaksi valittu tietoturvatuote, jota käyttää maailmanlaajuisesti 25 milj. käyttäjää.

Yritys on ollut yli 30 vuoden ajan kyber­turvallisuus­alan edellä­kävijöitä, joilla on useita palkittuja kuluttaja­tuotteita ja 170 palvelun­tarjoaja­kumppania, joiden avulla F-Secure suojaa kymmeniä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Suosittelemme sinulle myös

Lounea Verkkoturva

Lounea Verkkoturva - suojaa kotisi laitteet

Verkkoturva on palomuuripalvelu, joka parantaa nettisi tietoturvatasoa sekä suojaa kotisi nettiin yhdistettyjä laitteita.

Lounean sähköpostipalvelu

Tietoturvallinen sähköposti

Lounean Sähköpostipalvelu tarjoaa tietoturvalliset ja roskapostisuojatut sähköpostit koko perheelle tai harrastuskäyttöön.

Lounean asiakaspalvelu

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mm. tilauksiin, palvelumuutoksiin, osoitteenmuutoksiin, laskukyselyihin, maksuaikamuutoksiin ja yhteystietoihin liittyvissä asioissa.

Pidä kodin älylaitteet turvassa

Laitteet kiinni verkossa ympäri vuorokauden - varmista, että älylaitteesi on turvassa

Artikkelissa Lounean tuotehallinnan projektipäällikkö käsittelee tietoturvan merkittävää muutosta viimeisten vuosien aikana ja tulevaisuudessa.