Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea virtuaalipalvelin

Siirrä palvelimesi pilveen

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas ja nykyaikainen tapa käyttää palvelimia. Tarjoamme käyttöösi tietoturvalliset ja luotettavat virtuaalipalvelimet. Palvelut skaalautuvat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.

Ei enää päivityksistä ja tietoturvasta huolehtimista tai investointeja uusiin palvelimiin. Virtuaalipalvelin –palvelussa Lounean asiantuntijat huolehtivat, että laitteisto ja palvelu on asianmukaisesti päivitetty ja palvelinympäristö toimii alan parhaiden tietoturvakäytäntöjen ja –standardien mukaisesti.

Virtuaalipalvelimen edut

Joustava

Maksimoit palvelun hyödyt ja minimoit kustannukset. Sinun ei tarvitse varautua ylimääräisiin tai ennalta-arvaamattomiin resurssitarpeisiin. Virtuaalipalvelin skaalautuu helposti ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Korkea käytettävyys

Takaamme virtuaalipalvelimillemme korkean käytettävyyden, vähintään 99,9 %.  Olemme kahdentaneet kaikki mahdolliset komponentit ja järjestelmä on suunniteltu siten, ettei yksittäisen laitteen vikaantuminen vaikuta palveluun. Valvomme palvelua 24/7/365.

Tietoturvallinen

Lounean virtuaalipalvelimista voit olla varma, että palvelinympäristö toimii alan parhaiden tietoturvakäytäntöjen ja –standardien mukaisesti. Palvelut ovat suojattuna tehokkaan ja skaalautuvan palomuurin takana.

Asiantuntija palveluksessasi

Yrityksellesi parhaan ratkaisun suunnittelussa kannattaa käyttää asiantuntijaa. Lounean asiantuntijoilla on kokemusta monenlaisista yritysympäristöistä.  Kartoitamme yrityksesi tarpeet ja ehdotamme kustannustehokasta ratkaisua niiden ratkaisemiseksi.  Tarjoamme myös tehokasta ja varmennettua konesalitilaa yrityksesi omille palvelimille.

 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.