Referenssit

Asiakkaitamme ovat yritykset koosta ja toimialasta riippumatta sekä julkisen sektorin organisaatiot. Pyrimme aina asiakkaidemme kanssa aitoon kumppanuuteen sekä tuottamaan lisäarvoa asiakkamme liiketoimintaan.

Matti ja Tero

Skaala IFN Oy

 

Yhteistyö Lounean ja Skaalan välillä alkoi vuonna 2019, kun yhtiössä havaittiin vanhan palvelinratkaisun sekä varmistusjärjestelmän tulleen tiensä päähän. Kehitettävää löytyi myös tietoturvapuolella ja verkkoasioissa.

Lue lisää
Referenssi Antti-Teollisuus

Antti-Teollisuus Oy

Metallituotteita valmistava Antti-Teollisuus ja Lounea ovat tehneet yhteistyötä vuosikymmenien ajan. Viimeisimpänä on Antti-Teollisuuden vanhat puhelinlinjat purettu pois ja korvattu ne uusilla mobiiliratkaisuilla.

Lue lisää
Forssan kaupunki referenssi

Forssan kaupunki

Forssan kaupungin sivistystoimelle Lounea oli luonteva ja paras yhteistyötaho verkkopalvelujen toimittajaksi paikallisuutensa, joustavuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi.

Lue lisää

Eerikkilä valitsi kumppanikseen Lounean

Tammelassa sijaitseva Eerikkilä Sport & Outdoor Resort tarjoaa huippupuitteet mm. jalkapallon ja salibandyn lajivalmennukseen. Nykyaikaiset valmennuspalvelut ovat riippuvaisia nopeista ja toimivista yhteyksistä. Niissä Eerikkilä valitsi kumppanikseen Lounean.

HV Woods

HV Woodin Hannu Vehanen sai elinkaaripalvelusta välineet tehokkaampaan työntekoon

Lue lisää
Keskustiimi

Visma.net toiminnanohjaus-järjestelmä tehosti Akaalaisen Keskustiimi Oy:n toimintaa

Lue lisää
Referenssi SaTu Oy

SaTu Oy, Sastamalan kaupunki

Sujuvuutta etäopetukseen ja rohkeutta digityökalujen käyttöön - Lounean Teams-koulutukset tukivat Sastamalan opettajia poikkeustilanteessa. 

Lue lisää