Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea Kaapeli-TV

Lounea Kaapeli-TV

Kaapeli-TV:n ääressä voit nauttia erinomaisesta kuvanlaadusta

Unohda tylsät koti-illat ja luo viihdyttävämpi arki kaapeli-tv:n avulla! Tarjolla on valtava määrä elokuvia, sarjoja, urheilua ja lastenohjelmia - jotain jokaiseen makuun. Voit valita juuri sinulle sopivan paketin ja nauttia parhaasta tarjonnasta suoraan omalta sohvaltasi. Älä enää turhaan kärsi tylsyydestä, vaan tilaa kaapeli-tv jo tänään ja koe viihdyttävämpi arki!

Ei tarvitse murehtia TV-korteista, sillä peruskanavien katsomiseen tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin. Halutessasi lisää kanavia, voit valita monipuolisesta kanavapakettitarjonnasta. 

Jos kaapeliverkko ei vielä ulotu kotiisi, älä huoli!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous - me autamme sinut liittymään kaapeli-TV-verkkoon ja nauttimaan huolettomasta viihteestä. Kaapeli-TV:n kuukausimaksu kattaa kaiken teknisen ylläpidon. Maksun suuruus riippuu kiinteistöstä ja sopimuksesta.

Selaa kaapeli-TV kanavapakettien printattavaa hinnastoa (pdf)

Kuukauden bonuskanava

Kuukauden bonuskanava

Tsekkaa mitä kanavia on tarjolla tässä kuussa! Kerromme tällä sivulla uusista ilmaisista bonuskanavista, jotka ovat katsottavissa kaapeli-tv:n kautta. Viihdyttäviä hetkiä! 

TV-kortti

TV-kortti

TV-kortin avulla voit tilata juuri ne kanavapaketit, jotka kiinnostavat sinua eniten. Urheilua, draamaa, komediaa, dokumentteja - valitse vain omasi valtavasta valikoimasta!

Kaapeli-TV:n peruskanavat

Kaapeli-TV:n peruskanavat

Kaapeliverkon peruskanavien katsomiseen et tarvitse erikseen TV-korttia. Jos hankit TV-kortin, niin näet peruskanavien lisäksi kahdeksan muuta kanavaa.

Radiokanavat

Radiokanavat

Tiesitkö, että kaapeliverkossa kuulet myös radiokanavat? Kaapeli-TV-verkon kautta saat myös kotiisi laajan ja häiriöttömän radiokanavavalikoiman.

C More Total

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua kotikatsomoosi tarjoaa vain C More! Mertarannan selostus, terävimmät ammattilaiset juontamassa - tämä vaan on se ainoa oikea tapa seurata MM-lätkää! 

Jääkiekkotarjontaa täydentävät Mestis ja CHL. Yksinoikeudella rallin WRC-sarja. Jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga ja Portugalin liigan pelejä. Naistenniksen WTA-turnaukset ja finaalit, ravit suorina lähetyksinä ja paljon muuta. Penkkiurheilijan superpaketilla nautit kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Äänessä lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet. 
C More Total tarjoaa myös leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, koukuttavia draamoja ja hulvattomia komedioita. Sokerina pohjalla C Moren alkuperäissarjat ja kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. Mukana myös C More Juniori, perheen pienempien suosikki.

1. kuukausi 0€ (6kk tilaukset) tai 2 kuukautta 0€ (12kk tilaukset).  
Määräaikaiset tilaukset sisältävät samaan hintaan C More suoratoiston kaikilla sisällöillä.

 

Tilaa 6kk ajaksi  

Tilaa 12kk ajaksi

 

34,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

C More Sport

Jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga ja Portugalin liigan pelejä. Yksinoikeudella Rallin WRC-sarja. Jääkiekon MM-kisat, kotimainen Mestis ja CHL. Naistenniksen WTA-turnaukset ja finaalit, ravit suorina lähetyksinä ja paljon muuta. Penkkiurheilijan superpaketilla nautit kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Äänessä lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet. 

1. kuukausi 0€ (6kk tilaukset) tai 2 kuukautta 0€ (12kk tilaukset).  
Määräaikaiset tilaukset sisältävät samaan hintaan C More urheilusuoratoiston.

  

Tilaa 6kk ajaksi  

     Tilaa 12kk ajaksi     

 

29,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

TV-kortti

TV-kortti antaa paljon katsottavaa pikkurahalla!

Kahdeksan kanavaa tuovat kotisohvallesi mm. maastohiihtoa, Valioliigaa, NHL:ää, luonnon ihmeitä ultrateräväpiirtona, dokumentteja & realityä, maailman uutisia ja paljon muuta! Vakiokanavien lisäksi näet TV-kortilla kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan.


TV-kortti myös mahdollistaa muiden kanavapakettien tilaamisen.

4,90 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

V premium

V premium täyttää kaikkien toiveet!  Ainoana Suomessa V premium esittää Formula 1 -kauden suomeksi selostettuna ja taustoitettuna, jopa 4K-tarkkuudella. Lisäksi maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europe & Conference Leaguet, sekä runsaasti muuta urheilua kuten koripallon Euroliiga, golfia ja talviurheilua. Viihdetarjonnasta löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, sekä 4 lastenkanavaa mm. Disney.

V premium -paketilla näet myös Elisa Viihde Viaplay-suoratoiston sisällöt, mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille. Suoratoisto tuo penkkiurheilijalle myös mm. Valioliigan ja Bundesliigan koko kierroksen, valitse itse mitä kierroksen ottelua katsot.

Sisältää Elisa Viihde Viaplay suoratoiston täyskattauksen samaan hintaan. Katso missä ja millä haluat! 
 

 

 

44,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Telia Liigapassi

Telia Liigapassilla näet kaiken aina ensimmäisestä kiekontiputuksesta Kanada-maljan kohotukseen asti. Kaikki pelit kuvataan, kaikki näytetään. Sinä voit vapaasti valita juuri sinua kiinnostavimmat, näet studiokanavan lisäksi 7 HD-tasoista ottelukanavaa. Lisäksi Liiga 9 UHD näyttää Ultra HD-tarkkuudella (4K) keskimäärin 2 ottelua/viikko runkosarjan aikana.
Maksat vain, kun pelataan: Telia Liigapassin kuukausihinta on aina automaattisesti 0 e/kk, kun Liiga on kesätauolla. Laskutus päättyy sen kuukauden loppuun, kun kauden viimeinen peli pelataan. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.

29,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

V series & film

4 elokuvakanavaa tarjoavat katsottavaa koko perheelle. Nauti parhaista Hollywoodin ensi-illoista, pohjoismaisista hiteistä, koko perheen elokuvista ja kaikkien aikojen klassikoista; Hittielokuvia eri vuosilta, vuosittain jopa 300 ensi-iltaa. Parhaat toiminta- ja jännityselokuvat, elokuvia koko perheelle sekä viihdyttävimmät komediat. Lisäksi 4 lastenkanavaa sekä suoratoistona Elisa Viihde Viaplayn viihdesisällöt: Näet uusimmat Hollywood- ja Suomi-leffat, suosittuja lastenohjelmia, sekä kaikki Elisa Viihde Viaplayn kotimaiset ja pohjoismaiset alkuperäissarjat kokonaisina tuotantokausina. 

Sisältää Elisa Viihde Viaplayn viihdesisällöt samaan hintaan. Katso milloin ja millä haluat, niin paljon kun jaksat.

 

12,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

V sport golf

Näe yksinoikeudella European Tour, Ryder Cup, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship! Lisäksi LPGA Tourin parhaat palat sekä makasiiniohjelmia. Seuraa otteluita suorana, lisäksi osa otteluista on katsottavissa jälkilähetyksenä suoratoistossa.

Elisa Viihde Viaplayn golfsisällöt samaan hintaan: Enemmän sisältöä, livenä ja tallenteena. Katso milloin ja missä haluat!

1. kuukausi 0€ (6kk tilaukset).
 

Tilaa 6kk ajaksi  

19,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

C More

C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat – myös kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. C More Juniori on perheen pienempien suosikki.

 

9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Discovery

Luonto-ohjelmia ja  tiededokumentteja, rikostutkintaa ja autojen rakentelua, salakuljetusta, työskentelyä ääriolosuhteissa ja paljon muuta. Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti. 

9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Urheilu

Urheilu– kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Huipputennistä, hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, pyöräilyä jalat hapoilla, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

M-paketti

Viihdettä koko perheelle: Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia BBC:ltä ja Discoveryltä sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. M-paketti tuo sinulle aina jotain katsottavaa.

19,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

ETV

Kuulumisia Suomenlahden etelärannikolta ja laajemminkin Virosta. Kuidas käsi käib?

4,90 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Tags:

MIX 8

Katso juuri mitä haluat. Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua, elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 8 kanavaa kerrallaan oman Mixiisi. 

15,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

MIX 5

Katso juuri mitä haluat. Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua,elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 5 kanavaa kerrallaan oman Mixiisi. 

9,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

MIX 3

Katso juuri mitä haluat. Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua,elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 3 kanavaa kerrallaan oman Mixiisi. 

6,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Ruotsi

Ajankohtaisohjelmia ja laadukasta viihdettä Ruotsista! Svenska-kanavapaketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapurista, teräväpiirtona. Ruotsin yleisradioyhtiön kanavat SVT 1, SVT2 ja SVT24/Barnkanalen johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. Viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat Ruotsin katsotuimmat kanavat TV3 ja TV4. Katso myös TV6 ja Kunskapskanalen ja aloita kielikylpy jo tänään!
 

11,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Historia

Salaliitto vai alienit? Totta vai tarua? Vuoden diili vai täysi huti? Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kaksi kanavaa tuovat ruutuusi toden ja uskomukset, faktat ja fiktiot.

6,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Tags:

Uutiset

RT HD KANAVAN JAKELU ON PYSÄYTETTY TOISTAISEKSI.

Uutiset läheltä ja kaukaa, aina ajan tasalla. Maailman suuret tapahtumat, talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. Uutiset-paketilla tiedät missä mennään.

4,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

L-paketti

Toiveiden täyttymys, todella laaja viihdepaukku: Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC:n dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville. Vietä reipasta ulkoilmaelämää, kokkaa herkkuja, matkaile kiehtovissa kohteissa - kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa L-kanavapaketti. 

24,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

S-paketti

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja.

7,95 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat

Toto TV

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja.

18,00 €/kk
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus
Tilaa

Kanavat