kaapeli TV
Sisältöjä kaapeli-tv:lle

Kaapeli-TV:n ääressä voit nauttia häiriöttömästä kuvanlaadusta. Se poistaa sinulta myös antennihuolet kokonaan. Kaapeli-TV:n peruskanavat ovat maksuttomia. Peruskanavien lisäsi voit hankkia maksukanavia monipuolisesta kanavapakettitarjonnasta. Katseluun tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin.

Mikäli kotisi ei vielä kuulu kaapeli-TV-verkkoon, pyydä meiltä tarjous. Se kannattaa!


OTA YHTEYTTÄ

 

kaapeli tv peruskanavat

Kaapeli-TV:n
peruskanavat

Kaapeli-TV tuo kotiisi laajan valikoiman peruskanavia, kattavasti teräväpiirolla tietysti.  

Lue lisää
TV kortti

TV-kortti ja 
kortinlukija

TV-kortti on avaimesi parempaan televisioon ! Voit tarvita myös kortinlukijan, mutta millaisen ? 

Lue lisää
english club

Kaapeli-TV:n
syyskuun bonuskanava

English Club TV, jonka löydät kanavapaikalta 363 (HD). Kielen opiskelu voi olla näikin hauskaa, everybody come along!

Lue lisää

 

Asutko kaapeli-tv -taloudessa? Tutustu laajaan kanavapakettivalikoimaan ja löydä sinulle sopivin sisältö.

Ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.
Valitse sisältöjä
C More Total
C More Total (sis. C More suoratoisto).
C More Total tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilun ympäri vuoden: Formulat, jalkapallon Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä.. Tällä superpaketilla nautit kiinnostavimmista urheilusarjoista. Äänessä ovat lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet. C More Total tarjoaa myös runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sokerina pohjalla C Moren alkuperäissarjat ja kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. Mukana myös C More Juniori, perheen pienempien suosikki.

6 ja 12kk määräaikaiset tilaukset sisältävät samaan hintaan katseluoikeuden C More suoratoiston kaikkiin sisältöihin.
34,95 €/kk
C More Sport
C More Sport (sis. C More suoratoisto).
Formulat, jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tällä penkkiurheilijan superpaketilla nautit maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Äänessä ovat eri lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet.

6 ja 12kk määräaikaiset tilaukset sisältävät samaan hintaan katseluoikeuden C More suoratoiston urheilusisältöihin.
29,95 €/kk
Viasat Kulta
Viasat Kulta (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt).
Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet. Penkkiurheilijoille on tarjolla huimasti urheilua. Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: UEFA Nations League, Englannin Valioliiga, Englannin FA Cup sekä Saksan Cup. Kanava tarjoaa myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä.
Viihteen ystäviä hemmotellaan uutuuselokuvia pursuvilla elokuvakanavilla, palkittuja dokumentteja esittävillä Viasatin dokumenttikanavilla sekä suosittuja Disneyn lastenkanavia eri-ikäisille lapsille.
Kanavapaketti sisältää Viaplay-ohjelmakirjaston samoilla huippusisällöillä: Katso missä, milloin ja miten haluat.
39,95 €/kk
Viasat urheilu
Viasat Urheilu (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt).
Viasat Urheilu sisältää kaikki maailman kovimmat liigat, jalkapallossa ja jääkiekossa. Huippujalkapalloa Euroopasta: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Maailman kovimmat jääkiekkosarjat: NHL- ja KHL-liiga. Seuraa Jokereiden kaikki ottelut ja näe kauden aikana yli 1200 NHL-matsia aina Stanley Cupin finaaliin saakka. Mukana myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä
Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden samalla hinnalla.
34,95 €/kk
Viasat jalkapallo
Viasat Jalkapallo (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt).
Viasat Jalkapallo on futiksen ystävien ykköspaketti, joka esittää Euroopan maiden pääsarjoja: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Kiinnostavimmista otteluista myös ennakkostudiot. Kanavapaketissa kaksi täysin jalkapalloon keskittynyttä kanavaa. Näiden lisäksi pakettiin sisältyy Viasat Urheilu HD -kanava, joka tarjoaa myös muuta urheilua: amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga sekä moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä.. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
29,95 €/kk
Viasat jääkiekko
Viasat Jääkiekko (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt).
Maailman parhaat jääkiekkoliigat nyt samassa paketissa! Näe jokainen NHL -ottelu Stanley Cupin finaaliin asti, kaikki Jokereiden ottelut, sekä muut valikoidut KHL:n huippukohtaamiset. Lisäksi Viasat Jääkiekko näyttää jääkiekon huipputurnauksen: World Cupin. Seuraa Leijonien taival ensimmäisestä harjoitteluottelusta viimeiseen finaaliin saakka. Tämä paketti on todellisen jääkiekkofanin unelma! Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden
29,95 €/kk
viasat golf
Viasat Golf (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt).
Näe yksinoikeudella European Tour, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship, sekä Euroopan ja Yhdysvaltojen välinen joukkueturnaus Ryder Cup! Lisäksi LPGA Tourin parhaat palat sekä makasiiniohjelmia. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
19,95 €/kk
C More
C More.
C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat – myös kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. C More Juniori on perheen pienempien suosikki.
9,95 €/kk
Viasat Viihde
Viasat Viihde (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt).
Viasat Viihde on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet 4-5 ensi-ilta elokuvaa viikossa. Sisältää myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
19,95 €/kk
s kanavapaketti
S Kanavapaketti
Monipuolinen starttipaketti, joka tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua kanavatarjontaan. Sisältää makupaloja koko perheelle: Urheilua, elokuvia ja dokumentteja.
9,95 €/kk
m kanavapaketti
M kanavapaketti
Laaja valikoima viihdettä koko perheelle, paketti jonka parissa kaikki viihtyvät. Sisältää tuhdin urheilutarjonnan, dokumentteja elämistä historiaan sekä lapsille Nick Jr.-kanavan.
19,95 €/kk
l kanavapaketti
L Kanavapaketti
L -kanavapaketti sisältää todella runsaasti laadukkaita kanavia jokaiseen makuun. Laajasta urheilutarjonnasta löytyy jalkapalloa, koripalloa, moottoriurheilua, yleisurheilua, tennistä ja paljon muuta. Paketti sisältää paljon kiinnostavia dokumentteja eri alueilta sekä Discoveryn parhaat reality- ja tiedesarjat. Perheen pienimpiä hemmotellaan parhailla lastenkanavilla.
29,95 €/kk
sullivan
Active Sports
Seitsemän urheilukanavaa yhdessä. Näe vauhdikkaimmat lajit maalla, merellä ja ilmassa. Mukana hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, tarkkuutta vaativaa snookeria, kamppailulajien kuumimmat hetket, valtameripurjehdusta, rallin ja moottoripyöräilyn sekuntitaistelut sekä paljon muuta.
9,95 €/kk
svenska
Svenska
Svenska-kanavapaketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapuristamme. Ruotsin yleisradioyhtiön pääkanavat SVT 1, 2 ja 3 johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. Viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat Ruotsin katsotuimmat kanavat TV3:n ja TV4:n. Aloita kielikylpy jo tänään.
9,90 €/kk
etv
ETV
Tuoreita uutis- ja ajankohtaislähetyksiä, kulttuuria, musiikkia ja viihdettä Virosta
4,94 €/kk
Russija
Rossija
Uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Kaikki ohjelmat venäjänkielisinä.
16,03 €/kk
al jazeera arabic
Al Jazeera Channel Arabic
Johtava kansainvälinen arabiankielinen kanava, jota seurataan lähes kaikkialla maailmassa. Uutisia ja ajankohtaisohjelmia.
4,94 €/kk
turk
Turk
Monipuolista katsottavaa Turkista. Mukana Sky Turk ja beIN Gurme.
8,97 €/kk
Toto-tv
Toto TV
Kaikki Suomen valtakunnalliset Toto-ravit ja lisäksi kansainvälisiä lähtöjä. Myös lähtöjen uusintoja, ohjastajien haastatteluja, Toto-pelien kertoimia ja tuloksia
18,05 €/kk
brazzers tv europe
Brazzers TV Europe
Aikuisviihdekanava, joka esittää korkealaatuista eroottista ohjelmaa kaikkialta maailmasta kellon ympäri
20,06 €/kk