kaapeli-tv:n tarjonta
Sisältöjä kaapeli-tv:lle

Kaapeli-TV:n ääressä voit nauttia häiriöttömästä kuvanlaadusta. Se poistaa sinulta myös antennihuolet kokonaan. Kaapeli-TV:n peruskanavat ovat maksuttomia. Peruskanavien lisäsi voit hankkia maksukanavia monipuolisesta kanavapakettitarjonnasta. Katseluun tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin.

Mikäli kotisi ei vielä kuulu kaapeli-TV-verkkoon, pyydä meiltä tarjous. Se kannattaa!


OTA YHTEYTTÄ

 

kaapeli tv peruskanavat

Kaapeli-TV:n
peruskanavat

Kaapeli-TV tuo kotiisi laajan valikoiman peruskanavia, kattavasti teräväpiirolla tietysti.  

Lue lisää
TV kortti

TV-kortti ja 
kortinlukija

TV-kortti on avaimesi parempaan televisioon ! Voit tarvita myös kortinlukijan, mutta millaisen ? 

Lue lisää
fuel TV

Kaapeli-TV:n elokuun bonuskanava

Fuel TV HD kanavalla 210. Elokuussa skeitataan: Nike SB Barcelonassa, CPH Open ja paljon muuta.

Lue lisää

 

Asutko kaapeli-tv -taloudessa? Tutustu laajaan kanavapakettivalikoimaan ja löydä sinulle sopivin sisältö.

Valitse sisältöjä
c more total
C More Total
Formulat, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tällä superpaketilla nautit kiinnostavimmista urheilusarjoista. Äänessä ovat lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet. C More Total tarjoaa myös runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sokerina pohjalla C Moren alkuperäissarjat ja kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. C More Juniori on perheen pienempien suosikki.
29,95 €/kk
c more sport
C More Sport
Formulat, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tällä penkkiurheilijan superpaketilla nautit maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Äänessä ovat eri lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet.
24,95 €/kk
Viasat kulta
Viasat Kulta (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt)
Viasat Kulta tarjoaa huimasti urheilua: Jääkiekon NHL- ja KHL-liiga. Parasta jalkapalloa, mm. Champions League, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Tarjolla myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, jne. Viihteen takaavat uutuuselokuvat leffakanavilla, laadukkaat dokumentit sekä lapsille Disneyt ja Cartoon Network. Kanavapaketti sisältää Viaplay-ohjelmakirjaston samoilla huippusisällöillä: Katso missä, milloin ja miten haluat.
39,95 €/kk
Viasat Urheilu
Viasat Urheilu (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt)
Kuittaa kesäetu kotiin: Viasat Urheilu paketilla näet myös Viasat Kullan kanavat 1.6. - 31.7.2018 samalla hinnalla !

Viasat Urheilu sisältää nyt kaikki maailman kovimmat liigat. Tarjontaan kuuluu jalkapallon UEFA Champions League, La Liga, Serie A, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup, NHL:sta yli 1200 matsia aina finaaliin asti, KHL ja kaikki Jokereiden ottelut, jne. Mukana myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
34,95 €/kk
Viasat Jalkapallo
Viasat Jalkapallo (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt)
Kuittaa kesäetu kotiin: Viasat Jalkapallo paketilla näet myös Viasat Kullan kanavat 1.6. - 31.7.2018 samalla hinnalla !

Viasat Jalkapallo on huippufutiksen ykköspaketti: UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A sekä Ranskan Ligue 1 ja kiinnostavimpien otteluiden ennakkostudiot. Paketissa on kaksi jalkapalloon keskittynyttä kanavaa. Llisäksi Viasat Urheilu HD -kanava, joka tarjoaa muutakin urheilua: Jenkkien NFL, koripallon Euroliiga sekä moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
29,95 €/kk
Viasat Jääkiekko
Viasat Jääkiekko (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt)
Kuittaa kesäetu kotiin: Viasat Jääkiekko paketilla näet myös Viasat Kullan kanavat 1.6. - 31.7.2018 samalla hinnalla !

Maailman parhaat jääkiekkoliigat nyt samassa paketissa! Näe jokainen NHL -ottelu Stanley Cupin finaaliin asti, kaikki Jokereiden ottelut, sekä muut valikoidut KHL:n huippukohtaamiset. Tämän lisäksi näytämme Torontossa syksyllä pelattavan jääkiekon World Cupin. Tämä paketti on todellisen jääkiekkofanin unelma! Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden
29,95 €/kk
viasat golf
Viasat Golf (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt)
Näe yksinoikeudella European Tour, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship, sekä Euroopan ja Yhdysvaltojen välinen joukkueturnaus Ryder Cup! Lisäksi LPGA Tourin parhaat palat sekä makasiiniohjelmia. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
19,95 €/kk
c more
C More
C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat – myös kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. C More Juniori on perheen pienempien suosikki.
9,95 €/kk
viasat viihde
Viasat Viihde (sis. Viaplayn vastaavat sisällöt)
Viasat Viihde on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet 4-5 ensi-ilta elokuvaa viikossa. Sisältää myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille. Sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.
19,95 €/kk
mix 4
Mix 4
Mix 4 -kanavapaketti on TV-katsojan unelma. Päätä itse mitä milloinkin katsot. Valitse useiden kanavien joukosta 4 mieleistäsi kanavaa ja vaihda valintaasi vaikka joka kuukausi. Tarjolla on kanavia kaikille laidasta laitaan: urheilusta elokuviin ja dokumenteista lastenohjelmiin.

Kun tilaat Mix-kanavapaketin, saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihdella kanavia vaikka kerran kuukaudessa. Ensimmäisen kerran voit mixata kanavia noin kuukausi oston jälkeen.
9,95 €/kk
s kanavapaketti
S Kanavapaketti
Monipuolinen starttipaketti, joka tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua kanavatarjontaan. Sisältää makupaloja koko perheelle: Urheilua, elokuvia ja dokumentteja.
9,95 €/kk
m kanavapaketti
M kanavapaketti
Laaja valikoima viihdettä koko perheelle, paketti jonka parissa kaikki viihtyvät. Sisältää tuhdin urheilutarjonnan, dokumentteja elämistä historiaan sekä lapsille Nick Jr.-kanavan.
19,95 €/kk
l kanavapaketti
L Kanavapaketti
L -kanavapaketti sisältää todella runsaasti laadukkaita kanavia jokaiseen makuun. Laajasta urheilutarjonnasta löytyy jalkapalloa, koripalloa, moottoriurheilua, yleisurheilua, tennistä ja paljon muuta. Paketti sisältää paljon kiinnostavia dokumentteja eri alueilta sekä Discoveryn parhaat reality- ja tiedesarjat. Perheen pienimpiä hemmotellaan parhailla lastenkanavilla.
29,95 €/kk
active sports
Active Sports
Aktiivisimmat urheilukanavat yhdessä mm. Eurosport 1 ja 2, Fight Sports, Fuel TV, Motorsport.tv HD, Nautical Channel, Motorvision TV ja Ginx e Sports TV.
9,95 €/kk
svenska
Svenska
Svenska-kanavapaketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapuristamme. Ruotsin yleisradioyhtiön pääkanavat SVT 1, 2 ja 3 johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. Viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat Ruotsin katsotuimmat kanavat TV3:n ja TV4:n. Aloita kielikylpy jo tänään.
9,90 €/kk
etv
ETV
Tuoreita uutis- ja ajankohtaislähetyksiä, kulttuuria, musiikkia ja viihdettä Virosta
4,94 €/kk
Russija
Rossija
Uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Kaikki ohjelmat venäjänkielisinä.
16,03 €/kk
al jazeera arabic
Al Jazeera Channel Arabic
Johtava kansainvälinen arabiankielinen kanava, jota seurataan lähes kaikkialla maailmassa. Uutisia ja ajankohtaisohjelmia.
4,94 €/kk
turk
Turk
Monipuolista katsottavaa Turkista. Mukana Sky Turk ja beIN Gurme sekä radiokanava ALEM FM.
8,97 €/kk
Toto-tv
Toto TV
Kaikki Suomen valtakunnalliset Toto-ravit ja lisäksi kansainvälisiä lähtöjä. Myös lähtöjen uusintoja, ohjastajien haastatteluja, Toto-pelien kertoimia ja tuloksia
18,05 €/kk
brazzers tv europe
Brazzers TV Europe
Aikuisviihdekanava, joka esittää korkealaatuista eroottista ohjelmaa kaikkialta maailmasta kellon ympäri
20,06 €/kk