Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea tarjoaa tietoturvapalvelut

Kodin tietoturva

Kodeissamme on nykyään useita laitteita, jotka ovat yhteydessä tavalla tai toisella nettiin. Älypuhelimet, tabletit, tietokoneet, äly-tv:t ja älykodinkoneet ovat vain muutamia esimerkkejä laitteista, jotka helpottavat arkeasi. Kuitenkin, tällainen lisätty kätevyys tuo myös lisää riskejä, sillä jokainen laite on potentiaalinen tietoturvauhka.

Emme halua pelotella, mutta on tärkeää olla tietoinen mahdollisista uhista ja pitää sen takia huolta omien laitteiden tietoturvasta.

Tietoturvapalvelumme ovat suunniteltu turvaamaan kotisi laitteet tietoturvauhkia vastaan. Olipa kyseessä sitten haittaohjelmat, identiteettivarkaudet tai verkkorikollisten hyökkäykset, löydät meiltä ratkaisut, joilla suojaat sinun ja perheesi laitteet.

F-Secure Tietoturva

F-Secure Tietoturva turvaa kodin laitteet

F-Securen Tietoturva tarjoaa sinulle mm. tietoturvan, yksityisyyden suojan sekä salasanojen hallinnan koko perheen älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Se yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen pakettiin.

Lounea Verkkoturva

Lounea Verkkoturva

Lounea Verkkoturva on palomuuripalvelu, joka parantaa nettisi tietoturvatasoa sekä suojaa kotisi nettiin yhdistettyjä laitteita. Se turvaa kaikki kiinteään nettiin liitetyt laitteet, joihin ei tietoturvaa voi suoraan asentaa. 

Lounea Verkkoturva antaa turvan kodin kaikille laitteille

Suosittelemme Lounea Verkkoturvaa kodin kaikille älylaitteille, joille ei voi asentaa tietoturvaa suoraan. Verkkoturva suojaa kotona olevat laitteesi tietoturvauhilta. Se on ostettavissa talouksiin, joissa on Lounea Valokuitu. Asennamme verkkoturvan puolestasi.

F-Secure Tietoturva kodin kriittisille laitteille

Suosittelemme F-Securen tietoturvaa laitteille, joille sen voi asentaa suoraan. F-Securen Tietoturva varmistaa turvallisen verkkoasioinnin, ostokset ja pankkiasiat kotona ja kodin ulkopuolella. Se on saatavilla kahdesta jopa kymmenelle laitteelle.

6 tietoturvavinkkiä puhelimen käyttöön

Kaikki älypuhelimet ovat alttiita nettihuijauksille ja salasanojen kalastelulle. Keräsimme kuusi helppoa tietoturvavinkkiä, jotka kannattaa laittaa kuntoon koko perheen puhelimiin.