Lounea medialle
Medialle
Lehdistötiedotteet

Elisa ja Lounea yhteistyöhön kuiturakentamisessa

Elisa ja Länsi-Suomessa toimiva Lounea ovat sopineet yhteistyöstä, jossa yhtiöt perustavat valtakunnalliseen kuituverkon rakentamiseen keskittyvän yhteisyrityksen. Yhteistyö käynnistyy ensimmäisissä pilottikohteissa alkuvuoden aikana.

Lounea on aloittanut valokuituliittymien myynnin Harjavallassa

Lounea on aloittanut vakaiden ja luotettavien valokuituliittymien myynnin Harjavallassa. Mahdollisuutta liittyä valokuituverkkoon tullaan tarjoamaan Harjavallan alueen kuluttajille sekä yrityksille. Lounean aluelaajentumisesta vastaava Aki Linnakoski kertoo, että rakennuspäätökset tehdään kiinnostuksen mukaan, joten nyt asukkailla on mahdollista vaikuttaa alueen kehitykseen. Kiinnostuksestaan valokuituun voi ilmoittaa vaivattomasti nettisivuillamme lounea.fi/harjavalta. Nettisivuiltamme löydät myös hyödyllistä tietoa valokuidusta ja Harjavallan hankkeesta, mm. myyntialueet ovat katsottavissa nettisivuiltamme.

LOUNEAN OMISTAMA CANORAMA KASVAA – OSTAA CANON OY:N HUOLTOLIIKETOIMINNAN SEINÄJOELLA

Canorama Oy ja Canon Oy ovat allekirjoittaneet 15.12.2020 sopimuksen, jolla Canorama Oy ostaa Canon Oy:n toimisto- ja tietotekniikan tuotteiden ja optisten laitteiden huoltoliiketoiminnan Seinäjoen alueella. Canon Oy:n Seinäjoen seudulla toimivien asiakkaiden asiakassopimukset siirtyvät Canorama Oy:lle. Canon Seinäjoen henkilökunta siirtyy Lounea-konserniin kuuluvan Canorama Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Asukkaiden aktiivisuus tuo kuidun Akaan Hukariin

TIEDOTE 27.11.2020

Hukarissa sijaitsevan asuinalueen asukkaat ovat tehneet pitkäjänteisesti töitä saadakseen valokuidun alueelleen. Lari Majamäki teki alueen asukkaille jopa omat nettisivut, jonne naapurit saivat käydä ilmoittamassa kiinnostuksensa valokuituun. Nyt Lounea pääsee aloittamaan alueen kuitukaivut teiden alituksilla jo lähipäivinä.

Ota yhteyttä

Tiedustelut, haastattelupyynnöt

Marjukka Kinnunen

viestintä

puh. 044 773 3495

marjukka.kinnunen@lounea.fi

 

Veli-Matti Viitanen 

toimitusjohtaja

puh. 050 1526

veli-matti.viitanen@lounea.fi

 

TIETOA LOUNEASTA

 

LOUNEAN HISTORIA