Hyppää pääsisältöön
Front page
Laadi sopimukset helposti Docuella

Laadi ja allekirjoita asiakirjat helposti Docuella

Docue mullistaa yrityksesi tavan laatia asiakirjoja. Docue on digitaalinen työkalu, joka mahdollistaa helposti ja nopeasti erilaisten asiakirjojen laadinnan ilman juristin apua. Palvelulla laadit niin hallinnon asiakirjat, asiakassopimukset, työsuhteeseen liittyvät sopimukset kuin kokousmuistiotkin. Asiakirjasisällöt ovat juridiikan asiantuntijoiden laatimia ja niitä päivitetään lainsäädännön muutosten myötä säännöllisesti. Palveluun on mahdollista tuoda myös organisaation omia asiakirjapohjia. Sähköinen arkisto tallentaa kaikki sopimuksesi tietoturvallisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Docue sisältää myös mahdollisuuden sähköiseen allekirjoitukseen, jonka vastaanottaja voi kuitata älypuhelimella tai tietokoneella. Tämä nopeuttaa huomattavasti sopimuksen etenemistä ja käsittelyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden testata palvelua maksutta. Tee kokeilutunnukset ja huomaat kuinka nopeasti ja helposti luot juridisesti pätevät asiakirjat. 

Docue -palvelun edut

Ajansäästö

Asiakirjojen laatiminen pikavalintojen avulla on tehokasta ja nopeaa.  Sähköinen allekirjoitus myös nopeuttaa sopimusten hyväksymistä. Sähköinen arkisto helpottaa sopimusten hallintaa.

Laatu

Asiakirjojen sisältö on yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia ja ne päivittyvät automaattisesti lainsäädännön muuttuessa.

Paperittomuus

Asiakaskirjat voidaan laatia, allekirjoittaa ja arkistoida täysin digitaalisesti.

Kokeile maksutta

Voit kokeilla palvelua maksutta. Tee kokeilutunnukset ja testaa kuinka helppoa asiakirjojen laatiminen voi olla. 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän Docuen hyödyistä?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yrityksellesi sopivin ratkaisu.