Hyppää pääsisältöön
Front page
Kokemuksia Louneasta Manutec Oy

Mutkatonta yhteistyötä Manutec Oy:n kanssa

Salolainen Manutec Oy on kovaa vauhtia kasvava sopimusvalmistaja, joka tarjoaa kokoonpanoa aina elektroniikasta automaatioasennukseen eri teollisuuden alojen yrityksille. Vuonna 2016 perustettu yritys nousi Kauppalehden 100 nopeimmin kasvavan yrityksen listalle vuonna 2021. Lisää vauhtia kasvuun tarjoaa Kasvu Open Academy, jonne yritys on myös valittu.

Manutec ja Lounea ovat tehneet yhteistyötä yrityksen perustamisesta lähtien. Tänä päivänä Manutecilla on käytössään laaja valikoima Lounean palveluita aina ohjelmistoista yhteyksiin ja laitteista tietoturvaan.  Keskeisessä roolissa Manutecin toimintatavassa on skaalautuvuus ja räätälöitävyys. ” Skaalautuvuus ja räätälöitävyys näyttäytyvät meille myös Lounean palveluissa. Kovassa kasvuvauhdissa käytössämme olevien palveluiden pitää muokkautua nopeastikin tarpeisiimme. Tähän tarpeeseen Lounea on pystynyt vastaamaan erinomaisesti.” kertoo Manutecin toimitusjohtaja Kirsi Junnilainen.

Tehokas ERP toiminnan ytimessä

Tehokkaan sopimusvalmistuksen ytimessä on järjestelmällisyys, tehokkaat prosessit sekä selkeä työnohjaus. ”Keskeisessä roolissa työmme kannalta on Visma Nova ERP -ohjelmisto, joka pitää materiaalihallintomme järjestyksessä ja tehostaa prosessejamme. Kaikki tuleva materiaali kirjataan järjestelmään ja keräillään käytettäväksi kokoonpanopisteillä. Työn jälkeen materiaalit jälleen inventoidaan. Tarpeisiin sopiva ja toimiva ERP-järjestelmä varmistaa, että varastokirjanpitomme on aina ajan tasalla ja voimme suunnitella ja ohjata työnkulkuja joustavasti. ”

Kirsi Junnilainen korostaa erityisesti Manutecin ja Lounean yhteistyön mutkattomuutta. ”Yhteistyö Lounean kanssa on sujunut alusta alkaen erinomaisesti. Arvomaailmamme kohtaavat, sillä mm. paikallisuus on myös meille hyvin tärkeää. Lounean yhteyshenkilöiden kanssa meillä on todella matala yhteydenottokynnys ja asiat on saatu hoidettua aina helposti ja nopeasti maaliin. On kyse myynnistä tai asennuksesta, voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat.”

” Voin lämpimästi suositella Louneaa yhteistyökumppaniksi, sillä yhteistyömme on ollut mutkatonta ja sujuvaa.”  jatkaa Junnilainen.