Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea tarjoaa huippuviihdettä

Katso huippuviihdettä kotisohvaltasi

Mietittekö kavereiden kanssa mitä katsoisitte telkkarista tai viihdettä koko perheelle?

Meillä on valikoimassa runsaasti vaihtoehtoja kaapeli-tv - ja suoratoistopalveluista, kuten sarjoja, elokuvia ja urheilua. Valitse suosikkisi ja nauti viihteestä yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa!

Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset, kun haluat viettää aikaa katsellen tallenteita, elokuvia ja sarjoja tai seurata urheilua - kaikki löytyy yhdestä paikasta! TV-kanavat ilman antennia, 5000h tallennustilaa, suoratoistot jopa 4K-tarkkuudella ja paljon muuta. 

Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Viaplay

Kun haluat nauttia loistokkaista Hollywood-leffoista, kotimaisia elokuvista, laajasta valikoimasta kansainvälisiä menestyssarjoja sekä kaikista kotimaisista Elisa Viihde -alkuperäissarjat. Sisältää myös kattavan valikoiman lastenohjelmia!

Elisa Viihde Viaplay Total

Elisa Viihde Viaplay Total

Sisältää huippu-urheilua, kuten Formula 1, Valioliiga, Bundesliiga, sekä NHL. Sinua hemmotellaan myös uusimmilla Hollywood-leffoilla, kotimaisilla elokuvilla ja kansainvälisillä menestyssarjoilla. Ja kyllä, paketti sisältää myös kaikki Elisa Viihde -alkuperäissarjat!

TV-kortti on avaimesi parempaan televisioon

TV-kortti

Hankkimalla TV-kortin saat heti lisää laadukasta katsottavaa suoraan olohuoneeseesi! TV-kortin avulla voit tilata juuri ne kanavapaketit, jotka kiinnostavat sinua eniten. Urheilua, draamaa, komediaa, dokumentteja - valitse vain omasi valtavasta valikoimasta!

Kaapeli-TV

Kaapeli-TV

Urheilua, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia - jokaiselle jotakin. Peruskanavat näkyvät kaikille kaapeliverkon asiakkaille, pelkällä perusmaksulla ja ilman TV-korttia, jopa teräväpiirtokanavat!

Maxivision TV Plus

Maxivision TV Plus

Maxivisionilla saat kotiisi 25 HD-kanavaa katsottavaksesi, ilman kaapelia tai antennia.  TV-palvelu toimii nettiyhteydellä. Sisältää joka 5000 tuntia tallennustilaa, jotka ovat katsottavissa 6 kuukauden ajan!

Bonuskanavat

Bonuskanavat

Tsekkaa mitä kanavia on tarjolla tässä kuussa! Kerromme tällä sivulla uusista ilmaisista bonuskanavista, jotka ovat katsottavissa esim. kaapeli-tv:n ja Elisa Viihteen kautta. Viihdyttäviä hetkiä! 

Radiokanavat

Radiokanavat

Kaapeli-TV-verkon kautta pystyt kuuntelemaan myös laajan kattauksen eri radiokanavia. Tarvitset vain radiovastaanottimen, jossa on ulkoinen antenniliitäntä.