Hyppää pääsisältöön
Front page
Artikkelit yksityisasiakkaille

Artikkelikirjasto

Pasi Aaltola: ”Kun netin tietää toimivan, voi keskittyä sataprosenttisesti olennaiseen”


Etätöiden lisääntyessä Pasi Aaltolan nelihenkinen perhe Laukaalta huomasi tarvitsevansa mobiilinettiä parempaa ratkaisua. Aaltola ja hänen puolisonsa saattoivat työskennellä samanaikaisesti, kun perheen pojat pelasivat verkossa – kun yhtälöön lisäsi lukuisat WiFi-verkkoon yhdistetyt laitteet, kuten kännykät ja television, kiinteä valokuituyhteys alkoi tuntumaan ainoalta oikealta ratkaisulta. 
 

Jyväskylään giganopea yhteys – Mehtälän perheen netti toimii vihdoin hyvin


Mäyrämäkeen ja Mustalammelle rakennettiin syksyllä Lounean valokuituverkko. Kaivuutyöt etenivät Mäyrämäestä Mustalammen perälle tie ja alue kerrallaan.

Lounean myyntipäällikkö Tuomas Klemen mukaan suurin osa liittymistä saatiin käyttöön alkuvuoden aikana. Kuinka suuri osa alueen talouksista otti valokuidun?

Lounea: näin luodaan parasta asiakaspalvelua

Mitä ihmiselle on tärkeintä, kun hän soittaa asiakaspalveluun? Lounean asiakaspalvelupäällikkö Anne Kylä-Nikkilä, jolla on komeat 47 vuotta kokemusta alalta, paljastaa vastauksen. Lue artikkeli ja tutustu Annen vinkkeihin, jotka voivat muuttaa tapaasi ajatella asiakaspalvelusta.

Teimme vertailun - valokuitu vai 5G?

5G-verkot ovat aloittaneet kaupallisen toiminnan ja 5G yhteyksiä tarjotaan kuluttajille ympäri Suomen. Paljon luvataan mutta mitä toimitetaan? Onko 5G yhtä hyvä vai kenties parempi kuin aito valokuituyhteys? Tässä artikkelissa pistimme vaihtoehdot samalle viivalle ja vertailimme niiden ominaisuuksia!
20.3.2023

Hyvän nettiyhteyden kanssa pelaaminen on kivaa ja kehittävää yhteistä ajanvietettä

Råmanin perheessä pelaavat sekä isä että pojat. Välillä kaikki yhtä aikaa ja eri pelejä, silloin kodin nettiyhteys on koetuksella. Valokuidun eron mobiiliverkkoon huomaavat silloin kanssapelaajatkin.

Laitteet kiinni verkossa ympäri vuorokauden - varmista, että älylaitteesi on turvassa

Haluamme Lounealla taata kuluttajille ja yrityksille aina ajantasaisen ja tietoturvallisen verkkoympäristön yhteistyössä F-Securen kanssa. Turvaa kotisi älylaitteet uhilta F-Secure Tietoturvan avulla.
14.3.2023