Hyppää pääsisältöön
Front page
Matkalaskujen ja kuittien käsittely mobiilisti

Helpota matkalaskujen ja kuittien käsittelyä

Helpota matka- ja kululaskujen käsittelyä ja ota käyttöösi Visma.net Expense. Nykyaikaisella matka- ja kululaskuohjelmalla säästät työaikaa ja minimoit virheiden mahdollisuudet. 

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa, sujuvaa ja turvallista. Selainpohjaisella ojelmistolla kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa: eri laitteilla – matkalla, kotona tai töissä. Käsittelyprosessi laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen, kirjanpitoon ja viranomaisraportointiin hoituu sujuvasti ja ajantasaisesti. 

Matkalaskut

Päivärahojen, kilometrikorvausten ja kulujen ilmoittamisen ei tarvitse olla monimutkaista ja aikaavievää. Visma.net Expensen selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat ja nopeuttavat tietojen kirjaamista. Matkalaskujen käsittely onnistuu kätevästi mobiilissa ja selaimella.

Kuitit ja kululaskut

Kaipaatko yksinkertaisuutta taksi-, edustus-, toimistotarvike- ja muiden kulukuittien käsittelyyn? 

Kuittien käsittely ja kululaskujen syöttäminen onnistuu sujuvasti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla; kuvaa kuitti, muodosta kululasku ja lähetä hyväksyntään. Laskujen hyväksyntä onnistuu mobiillisovelluksella sekä selaimella.

Visma.net Expensen edut

Selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat laskujen syöttöä. Hyväksynnän jälkeen tapahtumat ovat siirrettävissä maksatukseen. Voit seurata reaaliaikaisesti omien laskujen käsittelyn etenemistä.

Käyttöönotossa tarkistetaan yrityskohtaiset määritykset ja perustiedot, jonka jälkeen ohjelmisto on käyttövalmis. Visma.net Expensen käyttöönotto hoituu nopeimmillaan muutamissa tunneissa!

Visma.net Expensen hinnoittelu perustuu käyttäjien määrään. Tällöin olet aina selvillä ohjelmiston käyttömaksuista ja kustannukset eivät pääse yllättämään.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän matka- ja kululaskujen käsittelystä?

Halutessasi voit myös tilata ilmaiset kokeilutunnukset täältä.