Hyppää pääsisältöön
Front page
Päätelaitteiden ja sähköpostin suojaaminen

Päätelaitteiden ja sähköpostin suojaaminen

Yrityksesi tietoturva on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Olethan muistanut suojata kaikki yrityksesi laitteet? Puhelimet? Tietokoneet? Palvelimet? Sähköpostit?

Työntekijöiden on nykyään helppo hyödyntää maailmalla olevaa tietoa yrityksen internetyhteyden kautta. Yhteys toimii myös toiseen suuntaan. Osaamistaan väärin käyttävien henkilöiden on helppo päästä käsiksi yrityksen lähiverkossa sijaitseviin tietoihin tai syöttää haittaohjelmia verkossa oleviin laitteisiin. 

Yrityksen ovella seisova vartija on tehokas tapa valvoa, kenellä on lupa päästä rakennukseen sisälle. Vartija pystyy tarkistamaan listalta sallittujen kävijöiden tiedot ja estämään listalta löytymättömien pääsyn sisälle. Virustorjuntaohjelmisto toimii samalla periaatteella, mutta kääntäen. Virustorjuntaohjelmiston ”listaan” päivittyy tiedot ei-toivotuista vierailijoista eli haittaohjelmista, joiden sisäänkäynti laitteeseen estetään.

Mobiiliturva

Älypuhelimet ovat yhtä aikaa korvaamattomia ja haavoittuvaisia. Ne ovat täynnä arkaluonteisia yritystietoja, joten suojaamattomat laitteet voivat muodostaa vakavan uhkan yritykselle.

Yrityksen tietoliikennettä, kuten arkaluonteisia sähköposteja, voi seurata reaaliaikaisesti julkisissa Wi-Fi-verkoissa. Haitalliset sivustot ja sovellukset voivat vuotaa vielä enemmän tietoja ja aiheuttaa valtavia puhelinlaskuja.

Mobiiliturvalla suojaat itsesi ja yrityksesi yksityisyyden, missä päin maailmaa tahansa. Lisäksi estät haittaohjelmat ja haitalliset sivut ja varmistat langattoman verkon turvallisuuden. F-Securen Freedome for Business palveluun perustuva Mobiiliturva suojaa tehokkaasti ja on helposti hallinnoitavissa.

Työasemien, kannettavien ja palvelimien suojaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Työasematurva estää kontaktit haitallisiin sisältöihin, selainten ja plugin-ohjelmistojen haavoittuvuuksien hyödyntämisen ja haittaohjelmien suorittamisen.

Työasematurva

Työasematurva sisältää yrityksen työasemien ja kannettavien suojaksi integroidun virustorjunnan, palomuurin, vakoiluohjelmien torjunnan, rootkit-ohjelmien tarkistuksen ja käyttäytymisen valvonnan. Pitkälle automatisoituun ja helppokäyttöiseen F-securen ratkaisuun on integroitu paljon huipputeknologiaa. Palvelu on toteutettu F-Securen tuotteilla.

Tietoturvapilvi sähköposteille

Yritysten sähköpostit sisältävät paljon arkaluontoistakin tietoa, joita lähetetään välillä hyvinkin huolettomasti. Toimisto 365-palveluun on saatavilla tietoturvapilvi-palvelu, joka täydentää Toimisto 365:n alkuperäisiä sähköpostiturvaominaisuuksia. Ratkaisu tarjoaa yritykselle kattavan suojan tietojenkalastelultahaitalliselta sähköpostisisällöltä sekä kohdennetuilta hyökkäyksiltä. Palvelu perustuu WithSecure™ Elements Collaboration Protection for Office 365-tuotteeseen.

Palvelu on täysin pilvipohjainen, eikä sen käyttöönoton yhteydessä tarvitse asentaa käyttäjien työasemille tai mobiililaitteille ohjelmistoja.

Tietoturvapilven tärkeimmät ominaisuudet

Täysi suojaus

  • Kaikkien Office 365 -tuotteiden (sähköposti, tehtävät, tapaamiset jne.) ja URL-osoitteiden perusteellinen skannaus haitallisen sisällön varalta.
  • Kokonaisvaltaiseen suojaan kuuluvat todentamismenetelmä, vahvat sähköpostikäytännöt sekä suojaus tietojen menetystä vastaan.

Kehittynyt uhkien löytökyky

  • Epäilyttävät tiedostot analysoidaan turvallisesti tietoturvapilven hiekkalaatikossa vaarallisen ja haitallisen käyttäytymisen havaitsemiseksi.
  • Syvällinen analyysi takaa täyden näkyvyyden tutkittuun sisältöön.

Helppo hallinta

  • Tietoturva-asetuksia on helppo määrittää yrityksen tietoturvapolitiikan mukaisiksi.
  • Saumaton pilvi-integraatio takaa helpon minuuteissa tapahtuvan käyttöönoton 

Palvelinturva

Palvelinturva tarjoaa kattavan suojauksen niin pilvi- kuin fyysisille palvelimille. Haittaohjelmia vastaan taisteleminen voi olla kallista ja aikaa vievää, jos haittaohjelma on päässyt yrityksen verkkoon. Palvelinturva suojaa yrityksen verkon ja luottamukselliset tiedot kaikenlaisilta haittaohjelmilta.

Palvelinturva on suunniteltu Windows-, Citrix-, Microsoft Exchange- ja Linux-palvelimille. Palvelinturva tarjoaa tehokkaan suojauksen Internetin uhkia vastaan. Sen ennakoivat tietoturvaominaisuudet, kuten heuristinen analysointi sekä pilvessä toimivat esto ja sallintaluettelot (DeepGuard) takaavat ajantasaisen suojan. Keskitetysti hallittu ratkaisu toimii huomaamatta taustalla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.