Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounealta Visman toiminnanohjausjärjestelmät

Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP yhdistää liiketoiminnan, johtamisen ja työntekijät samaan järjestelmään. Tämä säästää huomattavasti aikaa manuaalisesta työstä ja antaa läpinäkyvämmät tiedot yrityksesi toiminnasta. Nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät toimivat pilvipalveluna, jolloin käyttöönotto on vaivatonta ja suuria investointeja ei tarvita.

Digitaalinen tiedonkulku, automatisoidut prosessit ja joustava pilviyhteistyö ovat nykypäivän tehokkaan työn edellytyksiä. Hanki kokonaisratkaisu, joka yhdistää kaikki yrityksesi tarpeet. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä mm. yksinkertaistaa johtamista, automatisoi rutiineja ja vähentää päällekkäistä työtä.  Se nostaa yrityksesi toimintakyvyn uudelle tasolle ja digitalisoi toimintaasi.

Visma Nova

Visma Nova on suosittu toiminnanohjausjärjestelmä, joka on käytössä tuhansissa yrityksissä kautta Suomen. Se pitää sisällään mm. tuotannonohjauksen, taloushallinnon, materiaalihallinnon, henkilöstöhallinnon ja keikkatyönohjauksen. Sopii myös työmaalle ja urakointiin. Sähköiset yhteydet mahdollistavat sähköisten aineistojen tehokkaan käsittelyn. Asiakkaat kuvailevat Visma Novaa sanoilla helppokäyttöinen, varma, looginen ja monipuolinen.

Visma.net

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja pilveen kehitetty toiminnanohjausohjelmisto (ERP) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johdon paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

Visma.net säästää aikaasi, sillä se automatisoi yrityksesi jokapäiväistä toimintaa. Aitona pilvipalveluna se vähentää yrityksesi kuluja, ei enää omia palvelimia ja ohjelmistoja päivitettävänä tai ylläpidettävä. Kuukausimaksullinen toiminnanohjausjärjestelmä on helppo budjetoida ja se skaalautuu joustavasti muuttuviin tarpeisiisi.

Visma.netissä kirjanpito, reskontrat, raportointi ja monet muut toiminnot on pitkälle automatisoitu. Voit myös itse luoda automatisoituja työnkulkuja. Poikkeamien hallinnan avulla tiedät heti kun jokin asia vaatii toimenpiteitäsi.

Lounea on Visma Gold Certified Partner ja Suomen suurin Visma Software jälleenmyyjä. Meiltä saat kokonaispaketin kartoituksesta aina käyttökoulutukseen asti.  Taustamme ICT toimijana mahdollistaa  liiketoimintasi kokonaisvaltaisen kehittämisen.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän toiminnanohjausjärjestelmän hyödyistä?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yrityksellesi sopivin ratkaisu.