Hyppää pääsisältöön
Front page
Lähiverkkopalvelut yrityksille

Lähiverkko mahdollistaa sujuvan työnteon

Sujuvan ja tehokkaan työskentelyn mahdollistaa yrityksen tarpeisiin suunniteltu lähiverkko, kiinteänä tai langattomana.  Palvelumme kattaa koko toimituksen kartoituksesta ja suunnittelusta testaukseen. Huomioimme suunnittelussa niin yrityksenne nykyiset kuin tulevatkin tarpeet. Pystyt jättämään tietoliikenneverkkosi toimintavarmuuden Lounean vastuulle ja voit keskittyä liiketoimintaasi.

Selkeä kuukausihinnoittelu kattaa kaiken tarvittavan laitteista ja verkon pystyttämisestä ylläpitoon. Tarvittaessa palvelu on myös laajennettavissa langattomaksi. Verkkopalveluidemme kautta voit luottaa, että yrityksesi fyysinen ja langaton verkko täyttää nykypäivän vaatimukset tietoturvallisesta ja luotettavasta ratkaisusta. Asiakkaille voidaan rakentaa useita eriytettyjä tietoturvallisia verkkoja yksien laitteiden avulla.

Langaton lähiverkko

Mikäli yrityksessäsi on tarvetta laajentaa nykyinen tietoverkko toimimaan langattomasti, palvelumme on laajennettavissa langattomilla WLAN-tukiasemilla. Tukiasemat ovat yhteydessä Lounean lähipilvessä sijaitsevaan Virtuaalikontrolleriin tietoturvallisesti suljetun yhteyden kautta.

Sujuvan työskentelyn mahdollistavat laadukkaat wlan-tukiasemat, nopea datan siirtonopeus sekä moderni liikenteensalaus. Tarvittaessa verkko voidaan segmentoida eri käyttäjäryhmille sekä vierailijoille. Vierailijaverkon käyttöä voidaan rajoittaa kertakäyttöisillä salausavaimilla tai esim. palvelupisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko?  Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.