Hyppää pääsisältöön
Front page
Hanki toimistosi laitteet palveluna

Hanki laitteet helposti palveluna

Oletko koskaan laskenut, kuinka paljon työaikaa hukkaat tietokoneiden ja matkapuhelimien kanssa säätämisessä? Niin ongelmatilanteissa kuin laitteiden vaihdon yhteydessä saattaa mennä tunti jos toinenkin laitteiden valintaan, sovelluksien asentamiseen ja ongelmien ratkomiseen. Lounea Elinkaaripalvelut ratkaisevat kaikki nuo ongelmat ja säästävät niin yrityksesi aikaa kuin rahaakin. 

Elinkaaripalvelun tavoitteena on varmistaa, että yrityksesi laitteet ovat nykyaikaisia ja vastaavat niille asetettuihin tarpeisiin. Saat yhdellä kuukausimaksulla laitteen, huollot, varalaitepalvelun sekä tietoturvallisen kierrätyksen. Ongelmatilanteissa annamme käyttötukea sekä hoidamme tarvittaessa huoltologistiikan varalaitteineen. 

Elinkaaripalvelussa on mahdollista valita eri tasoja yrityksen tarpeiden mukaan.  Yksinkertaisimmillaan palvelu on kattaa pienen yrittäjän yhden palvelulaitteen. Laajimmillaan taas mahdollistaa kattavan, koko yritystä palvelevan automatisoidun laitehankintaprosessin, verkkokaupan omalla tuotevalikoimalla ja ajantasaisen laiterekisterin.

Palvelulaitteiden edut

Säästä aikaa

Aikaa säästyy, kun laitteiden hankinnalle on olemassa selkeä prosessi. Laitteet tuodaan valmiiksi esiasennettuina sisältäen sovitut ohjelmat . Käyttöönotto käy nopeasti ja mahdollisissa ohjelmatilanteissa tuki on lähellä. 

Paranna tietoturvaa

Voit olla varma, että kaikki yrityksen laitteet on asianmukaisesti suojattu, kun ne tulevat käyttövalmiina henkilöstölle. Vakioidut mallit ja käytännöt varmistavat, että kaikki noudattavat yrityksesi tietoturvapolitiikkaa.

Työkalut ajantasalla

Yrityksesi työteho on parhaimmillaan kun kaikilla on ajantasaiset työvälineet. Varalaitepalvelu takaa työtehon myös ikävien laiterikkojen sattuessa.  Tämä vaikuttaa suoraan myös henkilöstön tyytyväisyyteen, sillä he voivat keskittyä oman työnsä tekemiseen.

Koko elinkaari hankinnasta kierrätykseen

Palvelumme kattaa koko laitteen elinkaaren asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa. Kun tarpeet on kartoitettu ja mallit vakioitu, hoituu uusien laitteiden tilaaminen helposti nettipalvelun kautta. Laite toimitetaan käyttövalmiina sovitun sisältöisenä nopeasti käyttäjälle. Esiasennus voi sisältää esim. toimisto- ja virustorjuntaohjelmistot. Pääkäyttäjällä on mahdollisuus seurata laitekantaa reaaliaikaisena palvelumme kautta.

Tarjoamme palvelun piirissä oleviin laitteisiin tukea ja isommissa ongelmatapauksissa toimitamme varalaitteen nopeasti huollettavan tilalle. Laitteen käyttöiän lähestyessä loppuaan huolehdimme jälleen uuden laitteen toimituksesta sekä vanhan laitteen tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

HV Woods luottaa Lounean palvelulaitteisiin

Palvelulaite sopii myös pienyrittäjälle

Hannu Vehanen työskentelee joustavasti kotoa tai mökiltä, ja työvälineiden on oltava yhtä hyvässä terässä kummallakin työpisteellä. Lounean palvelulaitteen ansiosta hänellä on käytössään ajantasainen tietokone, jonka vanhenemisesta ei tarvitse huolehtia. Aikaa ja taisteluita säästyy, kun laitteista huolehtii osaava tekijä.