Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounean IT-asiantuntijat palveluksessasi

IT-asiantuntijapalvelut yritysasiakkaille

Tietoliikenneprojektit ovat haastavia ja vaativat usein hyvin teknistä osaamista. Osaamista, jota omassa yrityksessäsi ei välttämättä ole. Perehtyminen aiheeseen vaatii aikaa, jota sitäkään ei kiireiseltä arjelta tahdo löytyä. Lounean asiantuntijat ovat käytettävissäsi myös näissä tapauksissa ilman että sinun pitäisi palkata henkilöitä omaan yritykseesi. Tarjoamme palveluita aina käyttäjätuesta haastavien projektien johtamiseen. IT Mestaripalvelut räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaiseksi.

IT-päällikkö

 IT-päällikön vastuulla on asiakkaan IT-ympäristön ratkaisusuunnittelu ja tekninen kehittäminen sekä dokumentointi. Hän neuvoo asiakasta laite- ja ohjelmistovalinnoissa ottaen huomioon asiakkaan prosessit ja toimintakulttuurin. ITpPäällikkö perehtyy asiakkaan IT –ympäristöön ja tarvittaessa ohjaa myös muiden tahojen suorittamien töiden etenemistä. Elinkaarinäkökulmien huomiointi sekä IT -ostojen rationalisointi voivat luoda merkittäviä kustannussäästöjä ja tehostaa asiakkaan liiketoimintaa.

IT-päällikkö vastaa ympäristön käyttöönotosta ja kouluttamisesta sekä ylläpidosta. IT-Päällikön syvällinen asiantuntemus Lounean palvelukokonaisuuksista takaa, että asiakas saa parasta palvelua Lounean palveluihin liittyvissä ongelma- tai muutostilanteissa. IT-Päällikkö voi antaa tukea ja opastusta myös kolmannelta osapuolelta hankittuihin palveluihin, mikäli kolmansien osapuolten kanssa tehdyt sopimukset sallivat sen.

IT-mestari

IT-Mestaripalvelussa asiakas voi jättää koko IT -ympäristönsä suunnittelu- ja kehitystyöt osaavan ammattilaisen käsiin. Lounealla on tuhansien yritysasiakkaiden kautta kehittynyt kokemus ja ymmärrys oikeista  valinnoista niin tekniikan kuin liiketoiminnan hyötyjenkin osalta. Mestaripalvelua voidaan käyttää myös projektiluonteisten vaativien IT -kehityshankkeiden läpivientiin. Yrityksissä tarve projektipäälliköille on usein tilapäinen ja projektipäällikköinä työskentelee jokin yrityksen työntekijä oman normaalin työnkuvansa ohessa. IT-Mestaripalvelu mahdollistaa, että asiakkaan työntekijät voivat keskittyä omiin työtehtäviinsä Lounean ammattitaitoisen projektipäällikön luotsatessa kehitysprojektia.

Tarvitsetko apua IT-projektien läpivientiin tai tietoliikenneympäristösi kehittämiseen? Ota yhteyttä niin keskustellaan voisivatko asiantuntijamme olla apunasi.