Hyppää pääsisältöön
Front page

Lounea teki kesäkuussa useita rakentamispäätöksiä Jyväskylässä

TIEDOTE 4.7.2022

Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva tietoliikenneoperaattori Lounea rakentaa valokuituverkkoa Jyväskylään. Lounean valokuituhanke etenee nopeasti ja uusia rakentamispäätöksiä on tehty kesäkuussa jo seitsemän kappaletta. Uusia rakennusalueita on Palokassa, Kypärämäellä, Vaajakoskella, Jyskässä ja Keljonkankaan alueella.

Lounean valokuituhanke Jyväskylässä etenee hyvin ja rakentamisalueita laajennetaan suuren kysynnän vuoksi. Lounean johtaja Harri Suokko kertoo, että valokuitukiinnostusta on ollut Jyväskylän alueella runsaasti ja uusia rakentamispäätöksiä tehdään lisää säännöllisesti.

Lounean valokuituliittymien myynti jatkuu edelleen kaikilla alueilla. Suokko kertoo, että rakennettavien alueiden järjestys syntyy kysynnän mukaan, joten asukkaat voivat itse vaikuttaa oman alueensa rakentumiseen. Otamme uusia tilauksia vastaan Jyväskylässä ja teemme uusia valokuidun rakentamispäätöksiä kysynnän mukaan, lupaa Suokko.

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 150 miljoonaa euroa.


Lisätiedot:

Harri Suokko, aluejohtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi

Ari Ringborg, aluejohtaja
puh. 044 773 3700
ari.ringborg@lounea.fi

www.lounea.fi/jyvaskyla

Lounea on täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 150 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden. Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun. Lounean valokuidulle on myönnetty Avainlippu-merkki. 

 

Jyväskylän rakennuspäätösalueet turkoosilla ja muut myynnissä olevat alueet keltaisella.