Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea Valokuitu Jyväskylä

Jyväskylä

Rakennamme lisää valokuituliittymiä Jyväskylään tänäkin vuonna.

Valokuituverkon rakentaminen Jyväskylässä jatkuu ja kauden 2023 rakentaminen on aloitettu. Viime vuonna sadat jyväskyläläiset saivat käyttöönsä huippunopean Lounea Valokuituliittymän ja rakennamme tuhansia liittymiä lisää tänä vuonna. Teemme myös lisää laajentumis- ja rakentamispäätöksiä kysynnän mukaan.

Tarkista saatavuus ja tilaa oma liittymäsi kevään huippuhinnalla!

  Asutko sinisellä alueella?

Vielä ehdit mukaan! Alue on saanut rakentamispäätöksen ja rakentaminen on käynnissä tai piakkoin käynnistymässä. Saat vielä hetken liittymän kotiisi edullisella hinnalla. Tilaa liittymäsi pian! Liittymän hinta 0 €.

  Asutko keltaisella alueella?

Nyt on loistava mahdollisuus saada valokuituverkko myös teidän kotikadullenne! Rakentamispäätös laajentumisalueista tehdään heti kun saamme kadulta riittävän määrän tilauksia. Liittymän hinta 0 €.

 Asutko vihreällä alueella?

Mahtavaa! Olemme jo rakentaneet alueelle valokuituverkon, joten kun tilaat Lounea Valokuidun saat sen varmasti ja nopeasti. Ei turhia odotteluja, liittymän rakentamistyö aloitetaan pikimmiten. Liittymän hinta 1490€ (osamaksurahoitus saatavilla).

Päivitä kotisi netti nyt valokuituun ja säästät yli 1400 €!

Huikea 2023 kevätkampanja nopeimmille tilaajille.

Aito kotimainen Lounea Valokuituliittymä hintaan:

 0 €

(norm. 1490 €)

Tarjoukseen sisältyy valokuituliittymä "avaimet käteen"-toimituksella: tonttikaivuu, asennus, kuitupääte ja 1 kpl Deco M4 WiFi -reititin tai vastaava. Maksat ainoastaan liittymän kytkentämaksun 150 €, kun kiinteistösi kytketään valokuituverkkoon. Tarjous edellyttää Lounea Laajakaistapalvelun määräaikaista tilausta (24kk). Tarjous ei koske osoitteita, joiden osalta kuituverkko on jo rakennettu kadulle.

Haluatko keskustella myyjän kanssa? Tästä yhteystietoihin.
Asutko taloyhtiössä? Lue lisää ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme.

Valitse valokuituliittymääsi Lounea Laajakaistapalvelu kolmesta vauhdikkaasta vaihtoehdosta

Voit ottaa palvelun joustavasti käyttöön 12 kuukauden sisällä siitä, kun valokuituliittymä on asennettu kotiin. 

Lounea Valokuitu 250/250M

Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.

29.90 €/kk
12kk, jonka jälkeen 39,90 €/kk

Lounea Valokuitu 1000/1000M

Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. 

39.90 €/kk
24kk, jonka jälkeen 49,90 €/kk

Lounea Valokuitu 10000/10000M

Nettiyhteyksien lyömätön ykkönen! Nopein mahdollinen yhteys nyt saatavilla. Tästä ei teho lopu kesken! 

79.90 €/kk
24kk, jonka jälkeen 99,90 €/kk

Esimerkkilaskelma
Lounea Valokuituliittymä 0 € ja Lounea Laajakaistapalvelu 250/250M 29,90 €/kk (norm. 39,90 e/kk) 12kk ajan. Etuhintajakson jälkeen laajakaistapalvelu jatkuu hinnalla 39,90 e/kk 12kk ajan. Kytkentämaksu 150 €. Kokonaishinta 24kk sopimuskaudelta on 987,60 € (norm. 2447,60 €). Säästät siis yli 1400 €! Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

 

Valokuituverkkomme yltää jo yli 160 000 kotiin ja tavoittaa arviolta yli 400 000 suomalaista. 

Liity tutkitusti tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

 

Näin olemme onnistuneet asiakkaidemme mielestä

 Asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä vuodesta toiseen (NPS vuonna 2022 oli 49)

Miksi tilata juuri nyt?

 • Jos asut jo rakennetulla alueella, saat liittymän käyttöösi nopeasti.

 • Jos asut alueella, johon ei vielä ole rakennettu valokuituverkkoa:

  • Valokuituliittymän hinta on huomattavasti edullisempi ennen rakentamista (liittymän hinta verkon rakentamisen jälkeen on 1490 €). Jokainen koti tarvitsee tulevaisuudessa valokuituyhteyden, tilaamalla nyt säästät merkittävän summan rahaa.

  • Tilauksellasi vaikutat siihen, mitkä asuinalueet pääsevät rakentamisen piiriin. Valokuituverkko rakennetaan tilausmäärien mukaisesti.

  • Tilaus on sinulle täysin riskitön. Mikäli valokuituverkkoa ei rakennettaisi alueellesi, peruuntuu tilauksesi automaattisesti. 

  • Voit ottaa laajakaistapalvelun käyttöön joustavasti 12 kuukauden kuluessa siitä, kun kotisi on liitetty valokuituverkkoon. Laajakaistapalvelun kuukausimaksut käynnistyvät vasta käyttöönoton jälkeen.
    

Lounea Valokuitu on kotinettien kunkku

Tutustu myös näihin

Valokuitu vai 5g

Valokuitu vai 5G?

Onko 5G yhtä hyvä kuin aito valokuituyhteys? Pistetään vaihtoehdot viivalle ja katsotaan!

Riku Päärni - avoin verkko

Mikä on avoin valokuituverkko?

Teknologiajohtajamme Riku Päärni avaa valokuituverkkoon liittyviä käsitteitä, jotta voit tehdä oman yhteysvalintasi helposti ilman päänvaiva.

Lounea Valokuidun asennus

Valokuidun asennus

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten Lounea Valokuitu saapuu kotiisi.

Lounea. Se Suomen rakastetuin valokuituyhtiö.

Valokuitutoimijoita on markkinoilla monia. Miksi sinunkin kannattaa valita kotinettisi toimittajaksi juuri Lounea?

 • Lounean valokuituverkko yltää jo yli 160 000 kotiin ja tavoittaa arviolta yli 400 000 suomalaista. 
 • Poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys. Me Lounealla haluamme aidosti toimia asiakkaidemme parhaaksi. Ei siis ihme, että asiakastyytyväisyys on meillä vuodesta toiseen poikkeuksellisen korkealla tasolla (NPS vuonna 2022 oli 49).
 • Kotimainen valinta. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva yli 130-vuotias suomalainen yhtiö. Meitä lounealaisia on jo yli 300.
 • Aina apunasi. Palvelemme sinua niin sähköisissä kuin perinteisissäkin kanavissa ja asiakastukemme on saatavillasi 24/7. Asiakaspalvelumme on kotimainen.
 • Aina askeleen edellä. Olemme Suomen edistyksellisin valokuituoperaattori. Olemme rakentaneet ja tarjonneet liittymäpalveluja jo yli 15 vuotta. Toimme mm. ensimmäisenä Suomeen vuonna 2021 10G yhteydet kuluttajille.
 • Vastuullinen toimija. Rakentamamme valokuituverkko kestää vuosikymmeniä ja kuluttaa merkittävästi vähemmän sähköä kuin esimerkiksi mobiiliverkot.

Kokemuksia valokuidusta ja Louneasta

Valokuitu pelaaminen ps5

Pelaaminen ei aina ole pahasta - hyvän nettiyhteyden kanssa se on kivaa ja kehittävää yhteistä ajanvietettä

Råmanin perheessä pelaavat sekä isä että pojat. Välillä kaikki yhtä aikaa ja eri pelejä, silloin kodin nettiyhteys on koetuksella. Valokuidun eron mobiiliverkkoon huomaavat silloin kanssapelaajatkin.

Lounea Valokuitu Kokemuksia Laukaa Jyväskylä

Pasi Aaltola: ”Kun netin tietää toimivan, voi keskittyä sataprosenttisesti olennaiseen”

Etätöiden lisääntyessä Pasi Aaltolan nelihenkinen perhe Laukaalta huomasi tarvitsevansa mobiilinettiä parempaa ratkaisua. Lue miksi Aaltolat päätyivät juuri Lounean Valokuituun?

10G valokuitu

Ensimmäiset 10000M internetyhteydet asennettu - Salolainen Markus Järvinen ensimmäisten joukossa

Markuksen työ sisältää paljon valokuvien ja videoiden käsittelyä ja siirtelyä. Tiedostot ovat isoja ja tehokas yhteys kutistaa odotteluaikoja huomattavasti. Kun internetyhteys on riittävän tehokas, tiedostot latautuvat sekunneissa, jolloin yrittäjän aika ei mene odotteluun. 

 

Katso saatavuus ja tilaa liittymä valonnopeasti.

Alueesi valokuitumyyjät

Omakotimyynti
Taloyhtiömyynti