Hyppää pääsisältöön
Front page

Kotimainen valokuituyhtiö Lounea aloittaa historiansa mittavimman valokuituverkon rakentamisurakan

Kotimainen valokuituyhtiö Lounea jatkaa voimakasta kasvuaan ja investoi jälleen tulevana kautena merkittävästi valokuituverkkonsa laajentamiseen. Tämän rakentamiskauden jälkeen Lounean valokuituverkko yltää jo yli 210 000 osoitteeseen ja tavoittaa noin puoli miljoonaa suomalaista. Lounea rakentaa tänä vuonna mm. seuraavilla paikkakunnilla: Ilmajoki, Hattula, Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Laukaa, Lappeenranta, Muurame, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Nokia, Oulu ja Vaasa. 

"Viime vuonna rakensimme ennätykselliset 20 000 liittymää ja tänä vuonna yli tuplaamme tuon luvun. Vaikka kasvuvauhtimme on ollut hurjaa, palvelun korkeasta laadusta emme tingi nyt emmekä tulevaisuudessa. Meille tärkeintä on erinomainen asiakastyytyväisyys ja laadukas, aina saatavilla oleva kotimainen asiakaspalvelu.", toteaa Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

Lounea on saavuttanut huippukorkean asiakastyytyväisyyden vuodesta toiseen, mikä on yksi syy sen nopeaan kasvuun ja menestykseen valokuituverkkojen rakentamisessa. Lounean valokuituverkko mahdollistaa nopean ja luotettavan nettiyhteyden asiakkaille joka on tärkeä osa kodin sujuvaa digiarkea.

Suomi on perinteinen mobiilimaa, mutta nyt kuluttajat ovat ymmärtäneet, että juuri valokuitu on kova juttu. Mikään ei tarjoa yhtä hyvää kaistaa kymmeniksi vuosiksi”, Viitanen jatkaa.

Lounean valokuituverkko on yksi Suomen suurimmista ja sen laajentaminen tuo mutkattoman digiarjen kymmenille tuhansille asiakkaille ympäri Suomea. Lounea on rakentanut valokuituverkkoja jo yli 15 vuoden ajan ja investoinut vuoden 2010 jälkeen valokuituverkkoihin noin 150 miljoonaa euroa. Yhtiö on Suomen suurin ja nopeimmin kasvava valokuituoperaattori kuitukotiin markkinassa ja neljänneksi suurin tietoliikenneoperaattori.

 

Lisätietoja:

Veli-Matti Viitanen, toimitusjohtaja
Lounea Oy
050 1526
veli-matti.viitanen@lounea.fi