Hyppää pääsisältöön
Front page
Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premium

Viihdekokemuksen uusi taso - nyt jopa 4K tarkkuudella

Elisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset, kun haluat viettää aikaa katsellen tallenteita, elokuvia ja sarjoja tai seurata urheilua - kaikki löytyy yhdestä paikasta!

Saat uuden huippunopean digiboksin Bluetooth-kaukosäätimellä ja näppärällä käyttöliittymällä, joka toimii aina vaivattomasti. Uusi boksi tuo kotisohvallesi sisällöt jopa 4K (Ultra HD) tarkkuudella, joka saa silmäsi lepäämään!

Sinun tarvitse asentaa antennia tai kaapelia TV-kanavien katseluun. Ja tietysti Elisa Viihde Premiumin palvelu toimii kaikkien operaattorien laajakaistaliittymillä! Pystyt Elisa Viihteen avulla katsomaan ohjelmia jälkikäteen, sillä palvelu sisältää jopa 5000 h tallennustilaa, myös leffojen vuokraus on tehty helpoksi.

Elisa Viihde Premium -paketti

Tilaa Elisa Viihde Premium

Sisältää Elisa Viihde Premium ilman laajakaistaa. 24 kk määräaikainen sopimus.

24,99 €/kk

Oletko uusi Elisa Viihde-asiakas? Saat Elisa Viihde Premiumin nyt 6kk ajan hintaan 16,99 €/kk!

Kaikki haluamasi viihde kerättynä yhteen paikkaan

  • Nopean visuaalisen käyttöliittymän avulla käytät useimpia suoratoistopalveluita helposti yhdestä paikasta. Netflix, Elisa Viihde Viaplay. Yle Areena, Amazon Prime, Ruutu+ jne. 
  • Älykäällä haulla voit hakea vaikkapa suosikkinäyttelijäsi leffoja ja sarjoja samalla kertaa niin tv-kanavilta, ohjelmakirjastoista, vuokraamosta kuin tallenteista.
  • Suosikkitoiminnolla voit kerätä kaikki suosikkisisältösi Omat-näkymään.

Helppo käyttää

  • Bluetooth-kaukosäätimellä voit ohjata myös televisiotasi, eikä digiboksia tarvitse sijoittaa näkyville
  • Suuressa 5000 tunnin tallennustilassa tallenteesi, kuten suosikkisarjasi, säilyvät kaksi vuotta eli jopa pidempään kuin monissa suoratoistopalveluissa. Kätevällä mobiilisovelluksella tallentaminen onnistuu missä ikinä oletkin
  • Voit katsoa Elisa Viihde Premiumia seuraavilla laitteilla: televisiolla, Android-, iOS- ja Huawei HarmonyOS-mobiililaitteilla sekä tietokoneella osoitteessa elisaviihde.fi (Mac ja Windows)

Aina paras kuvanlaatu – etkä tarvitse antennia

  • Elisa Viihde Premium toimii kaikkien operaattorien laajakaistaliittymillä. Et siis tarvitse antennia tai kaapeli-tv-liittymää nauttiaksesi tv-kanavien tarjonnasta. Näet mm. yli 20 kanavaa HD-laadulla ja voit tilata lisää monipuolisesta kanavatarjonnasta. Nelonen, Liv, Jim ja Hero -kanavat näkyvät vain Elisan ja Lounean laajakaistaliittymillä
  • Elisa Viihde Premium -digiboksissa on 4K-tuki. Voit siis katsoa vaikka Netflixin tai Amazon Primen 4K-leffoja, kun käytössäsi on 4K-televisio. Näiden katsomiseen tarvitset Netflix Premium - tai Amazon Prime -tilaukset.