Hyppää pääsisältöön
Front page
Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premium

0

Viihdekokemuksen uusi taso - nyt jopa 4K tarkkuudella

Elisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset, kun haluat viettää aikaa katsellen tallenteita, elokuvia ja sarjoja tai seurata urheilua - kaikki löytyy yhdestä paikasta!

Saat uuden huippunopean digiboksin Bluetooth-kaukosäätimellä ja näppärällä käyttöliittymällä, joka toimii aina vaivattomasti. Uusi boksi tuo kotisohvallesi sisällöt jopa 4K (Ultra HD) tarkkuudella, joka saa silmäsi lepäämään!

Sinun ei tarvitse edes asentaa antennia tai kaapelia TV-kanavien katseluun, Elisa Viihde Premiumin palvelu toimii kaikkien operaattorien laajakaistaliittymillä! Pystyt Elisa Viihteen avulla katsomaan ohjelmia jälkikäteen, sillä palvelu sisältää jopa 5000 h tallennustilaa, myös leffojen vuokraus on tehty helpoksi.

Elisa Viihde Premium -paketti

Tilaa Elisa Viihde Premium

Sisältää Elisa Viihde Premium ilman laajakaistaa. 24 kk määräaikainen sopimus.

24,99 €/kk

Oletko uusi Elisa Viihde-asiakas? Saat Elisa Viihde Premiumin nyt 6kk ajan hintaan 16,99 €/kk!

Kaikki haluamasi viihde kerättynä yhteen paikkaan

  • Nopean visuaalisen käyttöliittymän avulla käytät useimpia suoratoistopalveluita helposti yhdestä paikasta. Netflix, Elisa Viihde Viaplay. Yle Areena, Amazon Prime, Ruutu+ jne. 
  • Älykäällä haulla voit hakea vaikkapa suosikkinäyttelijäsi leffoja ja sarjoja samalla kertaa niin tv-kanavilta, ohjelmakirjastoista, vuokraamosta kuin tallenteista.
  • Suosikkitoiminnolla voit kerätä kaikki suosikkisisältösi Omat-näkymään.

Helppo käyttää

  • Bluetooth-kaukosäätimellä voit ohjata myös televisiotasi, eikä digiboksia tarvitse sijoittaa näkyville
  • Suuressa 5000 tunnin tallennustilassa tallenteesi, kuten suosikkisarjasi, säilyvät kaksi vuotta eli jopa pidempään kuin monissa suoratoistopalveluissa. Kätevällä mobiilisovelluksella tallentaminen onnistuu missä ikinä oletkin
  • Voit katsoa Elisa Viihde Premiumia seuraavilla laitteilla: televisiolla, Android-, iOS- ja Huawei HarmonyOS-mobiililaitteilla sekä tietokoneella osoitteessa elisaviihde.fi (Mac ja Windows)

Aina paras kuvanlaatu – etkä tarvitse antennia

  • Elisa Viihde Premium toimii kaikkien operaattorien laajakaistaliittymillä. Et siis tarvitse antennia tai kaapeli-tv-liittymää nauttiaksesi tv-kanavien tarjonnasta. Näet mm. yli 20 kanavaa HD-laadulla ja voit tilata lisää monipuolisesta kanavatarjonnasta. Nelonen, Liv, Jim ja Hero -kanavat näkyvät vain Elisan ja Lounean laajakaistaliittymillä
  • Elisa Viihde Premium -digiboksissa on 4K-tuki. Voit siis katsoa vaikka Netflixin tai Amazon Primen 4K-leffoja, kun käytössäsi on 4K-televisio. Näiden katsomiseen tarvitset Netflix Premium - tai Amazon Prime -tilaukset.