Hyppää pääsisältöön
Front page
Kartoituspalvelu

Kartoituspalvelu

Sitä mitä voidaan mitata, voidaan myös kehittää.

Lounea toteuttaa tulostusympäristön kartoituksen sekä teettää käyttäjäkyselyn, jonka lopputuloksena saadaan kattava kokonaiskuva nykyisestä ympäristöstä. Voimme tehdä kartoituksen myös monimerkkiympäristöön. Raportin pohjalta asiantuntijamme antavat suositukset siitä, kuinka ympäristöä voidaan kehittää. Projektin lopputulemana määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen uuden tulostuspolitiikan.

Kartoituspalvelun edut ja hyödyt

Kartoituspalvelun avulla saat kokonaiskuvan tulostusympäristöstä ja tulostuskäyttäytymisestä sekä käyttäjien tarpeista. Teemme kattavan ja personoidun raportin yrityksesi tarpeita vastaavalla kielellä (suomi, ruotsi, englanti). Raportti toimii erinomaisesti myös tarjouspyynnön pohjana, kun kilpailutat toimijoita. Saat suosituksia ja ratkaisuehdotukset tulostusympäristön kehittämiseksi.

Vastaavatko tulostukseen liittyvät käytännöt yrityksenne ja käyttäjien tarpeita?

Vain 25 %:lla käyttäjistä on käsitys tulostamiseen liittyvistä kustannuksista. Kartoitusta tehdessä kuuntelemme myös loppukäyttäjien toiveita. Lounean tavoitteena on aina saada myös henkilökunta sitoutettua toimintaan ja uuteen tulostuspolitiikkaan.

 

Haluatko lisätietoja?

Etsitkö ratkaisuja ICT- ja tulostusasioiden haasteisiin? Haluatko saada lisätietoja jostakin aiheesta? Ota yhteyttä!

 

Jätä yhteystietosi ja viestisi alle niin olemme sinuun yhteydessä.