Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounealta maksupääte palveluna

Maksupääte mahdollistaa korttimaksamisen

Nyt voit tarjota asiakkaillesi korttimaksutavan helposti. Maksupäätepalvelumme sisältää maksupäätteen oheispalveluineen ja ylläpitoineen, sovituksi käyttöajaksi. Palveluun sisältyy korttimaksamiseen liittyvä maksuvarmennepalvelu sekä maksulaitteen ohjelmistoylläpito ja vaihtolaitepalvelu.

Käytätkö maksupäätettä yrityksesi tiskillä vai kannatko mukanasi?  Valikoimastamme löydät käyttötarkoitukseesi sopivan laitteen. Kauttamme saat myös päätteen tarvitseman kiinteän tai mobiilin nettiyhteyden.

Kauttamme saat maksupäätteen tarvittaessa myös lyhyeksi aikaa, vaikkapa vain kuukaudeksi. 

Valitse sinulle sopivin maksupääte:

Maksupäätepalvelu kiinteä

Kun maksupäätettä käytetään aina samassa paikassa kuten tiskillä, jossa on kiinteä nettiyhteys ja sähkö, kiinteä pääte on sinulle toimivin ratkaisu. Päätteessä on iso näyttö ja selkeät näppäimet. Lähimaksuominaisuus.

Hinta 39 €/kk (alv 0%)

36 kk sopimus

Tilaa

 

Maksupalvelupääte mobiili / wlan

Teetkö liikkuvaa työtä, jossa tarvitset maksupäätettä? Mobiili maksupääte on sinun valintasi. Soveltuu loistavasti esim. torimyyntiin. Pienikokoinen pääte toimii mobiili- tai WLAN -yhteydellä.  Tehokas akku takaa pitkän toiminta-ajan. Lähimaksuominaisuus.

Hinta 53 €/kk (alv 0%)

36 kk sopimus
Tilaa

 

Tarjoamme sinulle paikallista tukea ongelmatilanteissa sekä vaihtolaitepalvelun päätteen rikkoutuessa.

Maksupäätteet kuuluvat Nets Finland Oy:n laitevalikoimaan ja toimitetaan käyttövalmiina postitse asiakkaalle. Palvelun avausmaksu on 60 €/maksupääte. Mikäli haluat maksupäätteen toimituksen paikanpäälle asennettuna, maksaa se 150 €.

Tutustu lisää: Maksupäätepalvelun palvelukuvaus, Esite

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Voit myös pyytää tarjouksen suoraan täältä

Minikassa edullinen kassaratkaisu

Minikassa - edullinen kassaratkaisu maksupääteasiakkaille

Ota maksupäätteen kylkeen kätevä Minikassa. Minikassan avulla pieni yritys, yhdistys tai esimerkiksi urheiluseura pystyy helposti ottamaan vastaan kortti- ja käteismaksuja, sekä suoriutumaan kuitinantovelvollisuudestaan. Minikassan asennat helposti suoraan suoraan omalle tabletille tai älypuhelimeen. Nettiselaimella käytettävästä pilvipalvelusta hallinnoit tuotteet ja tuoteryhmät, seuraat myyntiä, muodostat raportteja ja paljon muuta. Pilvipalvelu myös varmistaa kaikki kassan tiedot automaattisesti. 

Minikassa soveltuu yhdelle käyttäjälle ja 60 tuotteelle kevyeksi kassaratkaisuksi. Minikassa toimitetaan ja laskutetaan maksupäätteen yhteydessä.