Hyppää pääsisältöön
Front page

Printtipiste

Investointi suurkuvatulostimeen siivitti Printtipisteen liiketoiminnan hurjaan kasvuun

- Tutustuminen suurkuvatulostimeen laitteiden demoesittelyssä vahvisti tarpeen

 

Reilulla asenteella asiakkaitaan palvelevan ylivieskalaisen mainostoimisto Printtipisteen palveluihin kuuluvat muun muassa ajoneuvoteippaukset, suurkuvatulosteet, banderollit, mainoskankaat, käyntikortit ja paljon muuta.
- Liiketoimintamme kasvaa vauhdilla, ja äskettäin tehty tulostininvestointi kiihdyttää kasvua entisestään. Meillä on töissä nuorta ja idearikasta porukkaa, joka tekee asiakkaille myös sellaisia näyttäviä teippauksia, joiden tekniikoita muut eivät osaa, ja vieläpä nopeasti, sanoo Printtipisteen toimitusjohtaja ja yrittäjä Arttu Saari.

Printtipiste aloitti toimintansa vuoden 2018 loppupuolella. Laitekantaan kuului tuolloin muun muassa liuotintulostin suurkuvatulostamista varten sekä perusleikkurit, eli käytössä oli Arttu Saaren sanoin vermeet, joilla pääsi alkuun.
- Meidän piti liiketoiminnan alussa ostaa osa palveluista alihankintana. Se aiheutti epävarmuutta esimerkiksi toimitusaikoihin, mikä ei tietenkään ollut hyvä asia, koska meille tärkeää on asiakastyytyväisyys. Vaikka ajatus oman digipainokoneen hankinnasta pyöri mielessä, ja Pasi Pennanen Lounealta piti minuun aktiivisesti yhteyttä, en heti innostunut asiasta. Sitten sain mahdollisuuden käydä Canonin Road show-autossa, missä minulle esiteltiin käytännössä laitteen toimintaa ja mahdollisuuksia, ja innostuin saman tien, kertoo Saari.

 

Lounealla ymmärrettiin meidän tarpeemme

 

Canonin laite-esittelyn jälkeen neuvottelut hankinnasta jatkuivat tapaamisella Lounean asiantuntijoiden kanssa. 


- Tarpeemme ymmärrettiin hyvin ja meille esiteltiin juuri oikeat ratkaisut. Sain lisäksi leasing-rahoitukseen perustuvan ehdotuksen rahoituksesta. Sekin oli järkevä vaihtoehto, koska leasing ei rasita tasetta, ja kulut ovat ennakoitavissa 5-vuotisen sopimuksen ajan, Saari kertoo Lounean tarjoamasta rahoituksesta.

Hintavertailun jälkeen Arttu Saari teki hankintapäätöksen marraskuussa 2020. Toimiva kokonaisuus ja hyvä palvelu painoivat vaa’assa erityisesti.
- Myös koneen toimitus joulukuussa ajoittui sopivasti, koska muutimme uusiin tiloihin tammikuussa 2021. Samalla meillä aloitti työntekijä, joka hallitsi ennestään digipainokoneen käytön.

 

Palveluita entistä monipuolisemmin

Investoinnin hyödyt ovat olleet Arttu Saaren mukaan selvästi nähtävissä.
- Tulostaminen on niin nopeaa, että ihan naurattaa. Laminoinnin pystymme tekemään tarvittaessa heti ilman, että tarvitsee odottaa tulosteen kuivumista seuraavaan päivään. Julistetulostin on ollut maailman paras vekotin. Jälkikäsittelyäkään ei tarvitse, koska tulostus on reunasta reunaan. Pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin, kun valikoimiin on esimerkiksi tullut uusia materiaaleja. Investoinneissa onkin tärkeä katsoa hinnan taakse ja nähdä, mitä kaikkea ne mahdollistavat.

Investoinnin myötä Printtipisteen ei tarvitse enää turvautua alihankintaan. Se näkyy Saaren mukaan positiivisesti niin toimitusvarmuudessa ja palvelun nopeudessa kuin tuottavuudessa. Jos laitteet tarvitsevat huoltotoimia, laitehuolto ja muu palvelu tulevat läheltä vain 10 minuutin ajomatkan päästä.

 

Investoinnit tukevat kasvutavoitetta

Saaren mukaan yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat kaiken kaikkiaan hyvät.
- Painosmäärien pienentyessä digipainokoneella pystytään painamaan kustannustehokkaasti myös pieniä määriä. Meillä on kovat kasvutavoitteet, ja laiteinvestoinneilla on siinä tärkeä rooli. Ilman riittävää ja ajanmukaista laitekantaa kasvu ei ole mahdollista. Uusia asiakkaita saamme varsinkin somen kautta, jossa jaamme paljon kuvia meidän tekemisestämme.

Entä kenelle Arttu Saari suosittelee Lounean ammattitulostuspalveluita?
- Kasvuhakuisille yrittäjille, joilla on hyvät tulevaisuuden näkymät, mutta myös pidempään toimineille yrityksille, jotka miettivät koneidensa päivitystä, Saari vastaa.

 

Onnistunut hankinta siivittää yritystoiminnan uudelle tasolle

 

  1. Tee yrityksellesi sopiva investointi. Lounea antaa toiminnalle sopivat vaihtoehdot ja pääset testaamaan laitteita demotiloihimme.
  2. Valitse sopiva rahoitus. Lounean leasing -rahoituksen ansiosta tulevat maksut on helppo budjetoida, ei isoja kertakuluja.
  3. Laitteiden käyttökoulutus ja tuki takaa optimaalisen tehokkuuden. Koulutuksen ja laitetuen myötä henkilökuntasi osaa käyttää laitetta tehokkaasti.
  4. Lounean huolto varmistaa toiminnan jatkumisen. Kotimaan keskusvarastoltamme löytyvät laaja värivarasto ja varaosat.

 

Kiinnostuitko?

Lue lisää ammattitulostusratkaisuistamme ja jätä yhteydenottopyyntö