Hyppää pääsisältöön
Front page
KipKap Team vaihtoi mobiiliin työajanseurantaan

KipKap Team Oy siirtyi mobiiliin työajanseurantaan

KipKap Team Oy on vuonna 2001 perustettu monipuolinen palveluyritys Turusta, joka siivoaa telakoilla, huolehtii siellä vedenhallinnasta sekä tarjoaa remontointi- ja rakennusapua telakkateollisuuden ja muun teollisuusalan yrityksille sekä yksityishenkilöille. KipKap Team Oy:n työntekijät ovat mukana esimerkiksi Turun telakalla rakennettavien luksusristeilijöiden jokaisessa valmistusvaiheessa. 

Automatisoitu prosessi säästää virheiltä

KipKap Team Oy työllistää reilut 30 henkilöä, joista suurin osa työskentelee telakalla. Aiemmin yrityksen työajanseurantaa hoidettiin manuaalisesti: työnjohtaja keräsi työtunnit paperille, josta ne siirretiin exceliin. Palkanlaskentaa varten materiaali siirrettiin vielä toiseen exceliin.

Koska manuaalisessa prosessissa tapahtuu aina inhimillisiä virheitä, haluttiin yrityksessä siirtyä automatisoidumpaan toimintatapaan. ” Vertailimme muutamia vaihtoehtoja ja päädyimme Lounean jälleenmyymään Nepton työajanseurantajärjestelmään, josta saamme tiedot helposti vietyä palkanlaskentajärjestelmään.” kertoo Kip Kap Team Oy:n palveluesimies Julia Liuku. ” Nepton Työajanseuranta nopeutti työajanseurannan ja palkanlaskennan prosessia huomattavasti. Nyt työntekijämme kirjaavat tunnit mobiilisovelluksen kautta ja saamme ne toimistolla helposti siirrettyä palkanlaskentaan. Virheiden määrä on suorastaan romahtanut.”

Helppo ja nopea käyttöönotto

Hankintapäätöksen jälkeen järjestelmän käyttöönotto sujui nopeasti. Toimiston puolella järjestelmää laajemmin käyttäville järjestettiin pari koulutusta etänä Teamsin välityksellä. ”Nepton työajanseurannan käyttöönotot menevät yleensä aina hyvin sujuvasti. Helppo ja yksinkertainen käyttöliittymä on nopea omaksua. Mikäli vastaan tulee ongelmakohtia, niin ratkomme niitä yhdessä asiakkaan kanssa.” kertoo Lounean palvelupäällikkö Kati Saarni

Järjestelmän helppoudesta kertonee jotain se, että telakalla työskentelevät työntekijät ottivat mobiilisovelluksen käyttöön itsenäisesti heille toimitetun ohjeistuksen mukaan. ” Uusi toimintatapa toki sai alkuun vähän epäilyjä osakseen, mutta hyvin pian työntekijämme vakuuttuivat uuden järjestelmän toimivuudesta. Järjestelmän käyttö on niin helppoa ja nopeaa. ” kertoo Julia Liuku.

Julia Liuku suosittele Neptonia kaikille, jotka tarvitsevat uudistusta työajanseurantaan. ” Meille Nepton on tuonut selkeää ajansäästöä ja virhemarginaalimme on pienentynyt. Suunnittelemme seuraavaksi lisäävämme myös kaikki työsopimuksemme Neptoniin, jolloin ne ovat helposti löydettävissä yhdessä ja samassa paikassa”.

 

Tutustu lisää Nepton työajanseurantaan

 

Lue myös blogistamme mitkä 8 asiaa on hyvä ottaa huomioon työajanseurantajärjestelmää valitessa

 

Kuva: KipKap Team Oy