Hyppää pääsisältöön
Front page
Hilla Group luottaa tulostuspalveluissa Louneaan

Hilla Group luottaa tulostuspalveluissa Louneaan

Hilla Group on media-alan konserni, joka tarjoa alueen yrityksille ja yhteisöille monipuolisia mediaratkaisuja Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Koillismaan, Kainuun ja Lapin alueilla.

Hilla Group ja Lounea ovat tehneet usean vuoden ajan tiivistä yhteistyötä tulostuspalveluiden osalta. Lounea vastaa konsernin toimistotulostuspalveluista sekä turvatulostuksesta. Yhteistyö on laajentumassa myös ammattitulostamiseen, kun Lounea toimittaa konserniin kuuluvalle mainostoimisto Creamedialle uuden Canon vedoslaitteen.

”Suomen toiseksi suurimpana paikallislehtikustantajana sekä pinta-alaltaan puolen Suomen alueella toimivaksi konserniksi meille on tärkeää, että pystymme toimimaan yhden kumppanin kanssa. Yksi palvelumalli ja skaalautuva sopimusmalli helpottavat meidän arkeamme tulostuspalveluiden osalta,” kertoo Hilla Groupin Tietohallinto ja kehitysjohtaja Juha Erkkilä.

”Hilla Groupin ja Lounean toiminta-alueet ovat hyvin samanlaiset ja se tekee yhteistyöstämme sujuvaa. Paikallinen tukemme on lähellä asiakasta paikkakunnasta riippumatta.” kertoo Lounean Kokkolan aluepäällikkö Kimmo Vesa.  

Hilla Groupille tärkeitä kriteereitä kumppanin valintaan olivat palvelun helppous ja toimivuus, kustannustehokkuus sekä tietenkin tietoturvallisuus. Etenkin turvatulostus on kriittinen palvelu yhtiölle. Toimiva palvelumalli takaa konsernin tietohallinnolle ja työntekijöille mahdollisuuden keskittyä omiin töihinsä.

”Voimme suositella Louneaa kumppaniksi tulostuspalveluihin. Alallamme on tyypillistä jatkuva muutos ja Lounean kanssa olemme pystyneet sujuvalla yhteistyöllä ratkaisemaan muutoksien luomia haasteita esimerkiksi turvatulostuksessa.”  toteaa Erkkilä.