Hyppää pääsisältöön
Front page
TV netin kautta (IPTV)

IPTV - tulevaisuuden televisiopalvelu

IPTV (Internet Protocol Television) on televisiopalvelu, joka tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet nauttia televisiosisällöistä juuri niin kuin haluat. Haluatko katsoa lempiohjelmasi tietokoneella, älypuhelimella tai televisiolla? Ei ongelmaa, sillä IPTV mahdollistaa interaktiivisen katselun monilla eri laitteilla.

Tilaajalle räätälöityjä kanavapaketteja

IPTV-palveluntarjoajat tarjoavat laajan valikoiman kanavapaketteja, joista voit valita juuri sinulle sopivan. Valikoimaan kuuluu eri teemakanavat, kuten urheilu, viihde ja elokuvat. Lisäksi voit valita haluamasi yksittäiset kanavat tai ohjelmat, jolloin maksat vain niistä, joita todella haluat katsoa.

IPTV on tulevaisuuden televisiopalvelu, joka tarjoaa sinulle vapauden valita juuri se sisältö, josta nautit eniten.

Tutustu alta valikoimaamme ja aloita nauttimaan televisiosisällöistä juuri niin kuin sinulle sopii!

Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset, kun haluat viettää aikaa katsellen tallenteita, elokuvia ja sarjoja tai seurata urheilua - kaikki löytyy yhdestä paikasta! TV-kanavat ilman antennia, 5000h tallennustilaa, suoratoistot jopa 4K-tarkkuudella ja paljon muuta. 

Maxivision TV Plus

Maxivision TV Plus

Maxivisionilla saat kotiisi 25 HD-kanavaa katsottavaksesi, ilman kaapelia tai antennia.  TV-palvelu toimii nettiyhteydellä. Sisältää joka 5000 tuntia tallennustilaa, jotka ovat katsottavissa 6 kuukauden ajan!

Bonuskanavat

Kuukauden bonuskanava

Tsekkaa mitä kanavia on tarjolla tässä kuussa! Kerromme tällä sivulla uusista ilmaisista bonuskanavista, jotka ovat katsottavissa esim. Elisa Viihteen kautta. Viihdyttäviä hetkiä!