Valokuitu Jyväskylään
Valokuitu Jyväskylään

Varaudu todella nopeaan nettiin ─ tilaa huippunopea valokuitu tästä

Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja vakaudeltaan. Sinun yhteytesi ei riipu siitä, miten muu naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.

Liity nyt kymmenien tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Olemme rakentaneet valokuituverkkoja Suomessa jo lähes 15 vuoden ajan. Meidän kanssamme et sitoudu odottelemaan valokuitupäätöstä pitkiksi ajoiksi, vaan teemme rakennuspäätökset alueista nopeasti.

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, ipadit, TV:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ─ ilman ruuhkia.

 

Hyödynnä omakotiliittyjän huippuhinta!

Nyt Jyväskylän asukkaille valokuituliittymä 0 €* (sis. tonttikaivun, asennuksen, kuitupäätteen ja 1 kpl Deco M4 -reitittimen tai vastaavan). Liittymän käyttöönotto 150 €. Voit valita valokuituliittymääsi haluamasi laajakaistapalvelun edulliseen kuukausihintaan. 

Haluatko myös Lounean kaapeli-TV:n? Saat sen valokuituliittymääsi hinnalla 7,95 €/kk.

*Valokuidun liittymishinta on normaalisti 1 715 €.  Kampanja on voimassa 31.12.2022 asti valituilla alueilla. Tarjous ei koske alueita, joilla kaivut päättyneet. Tarjous edellyttää laajakaistapalvelun käyttöönottoa vähintään 24 kuukaudeksi. Toteutuvat alueet päätetään asiakkaiden kiinnostuksen mukaan.
 
Lounea Iisi Valokuitu 250/250 laajakaistapalvelu hinnalla 29,90 e/kk (norm. 39,90 e/kk) 12kk ajan. Etuhintajakson jälkeen sopimus jatkuu hinnalla 39,90 e/kk 12kk ajan. Kampanjan palveluiden kokonaishinta on 837,60 e sopimuskaudelta. Muut pakolliset maksut: Liittymän käyttöönotto 150e. Kokonaiskulu 987,60 e. Myönnetty kampanjaetu palveluista on 120e. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.
 
 

KAMPANJA-ALUEET JA PALVELUHINNAT

 

Miksi valokuitu?

Luotettava

Tarjoaa tasaisen ja vakaan nettiyhteyden. Myrskyt tai naapureiden netin käyttö ei vaikuta sinun yhteyksiisi.

Nopea

On ylivoimainen nopeudeltaan. Symmetrisillä yhteyksillä etätyöt ja nettipelaaminenkin käy kuin tanssi, ja koko perheeltä samanaikaisesti!

Hyvä investointi

Nostaa kotisi arvoa. Voit maksaa liittymäsi kerralla tai rahoituksella mikä sinusta tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Tv ja viihde

Takaa sinulle häiriöttömät kaapeli-tv- ja viihdepalvelut.
Taloyhtiöt Jyväskylä

Tietoa taloyhtiöille

Asutko taloyhtiössä? Tässä sinulle juuri sopiva tietopaketti!

Lue lisää
Valokuitu yritykselle

Luotettava Internet-yhteys on yritykselle välttämättömyys. 

Tutustu
Laukaa (kuva: visitlaukaa.fi)

LAUKAA

Valokuitumyynti Laukaassa on alkanut! Toteutettavat alueet määräytyvät asukkaiden kiinnostusten perusteella ja tehtyjen tilausten perusteella. Lue lisää ja tilaa!

Lue lisää
Muuramen kampanja-alue

MUURAME

Valokuitumyynti Muuramessa on alkanut! Toteutettavat alueet määräytyvät asukkaiden kiinnostusten perusteella ja tehtyjen tilausten perusteella. Lue lisää ja tilaa!

Lue lisää

  Miksi Lounea?

 

Lounea täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 150 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden.  Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.

 

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää hankkeestamme?

Lue lisää
Meille tulee Lounea Valokuitu

Näin valokuituhanke etenee

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten Lounea Valokuitu saapuu kotiisi.

Lue lisää
Lounean ratkaisut parempaan kotiverkkoon

Rakenna toimiva langaton verkko kotiisi verkkolaitteilla

Vaikka nettiyhteys olisikin hyvä, kodin langaton WLAN-verkko voi toimia huonosti. Tarjoamme ratkaisuja parempaan kotiverkkoon.

Tutustu
Vältä sudenkuopat valokuituhankinnassa
Hienoa, valokuituliittymiä tarjotaan Suomessa nyt vauhdilla! Vältä valokuituhankinnan sudenkuopat tarkistamalla taustat.
Lue lisää