Hyödynnä omakotiliittyjän huippuhinta!

Nyt Seinäjoen asukkaille valokuituliittymä 0 €* (sis. tonttikaivun, asennuksen, kuitupäätteen ja Deco M4 -reitittimen tai vastaavan). Liittymän käyttöönotto 150 €. Voit valita valokuituliittymääsi haluamasi laajakaistapalvelun edulliseen kuukausihintaan. Kampanja on saatavilla myös asuinkiinteistöissä sijaitseviin pienyrityksiin. 

Haluatko myös Lounean kaapeli-TV:n? Saat sen valokuituliittymääsi hinnalla 7,95 €/kk.

 

Asutko taloyhtiössä? Lue lisää taloyhtötarjonnastamme ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme.

 

*Kampanja on voimassa 31.08.2022 asti tai viimeistään kun kaivut alueella päättyvät. Tarjous edellyttää laajakaistapalvelun käyttöönottoa vähintään 24 kuukaudeksi. Toteutuvat alueet päätetään asiakkaiden kiinnostuksen mukaan.

Seinäjoen kampanja-alueet

Keltaiset alueet ovat myyntialueita ja turkoosilla värillä ovat jo päätetyt rakennusalueet

 

 

Asutko kampanja-alueella?
Hienoa, tilaa nyt valokuitu kotiisi huippuhintaan

Myymme kampanja-alueella valokuitua nyt tarjouksella liittymismaksu 0€ ja käyttöönotto 150€. Jatkoimme kampanjaamme elokuun loppuun saakka! Kampanja on voimassa 31.08.2022 asti tai viimeistään kun kaivut alueella päättyvät ja se on hyödynnettävissä omakotitaloihin, paritaloihin sekä asuinkiinteistössä sijaitseviin pienyrityksiin.


TILAA VALOKUITU


Jos asut kampanja-alueemme ulkopuolella, niin ei hätää! Kartoitamme myös muita alueita Seinäjoella ja teemme rakentamispäätöksen kiinnostuksen mukaan. Jätä siis meille kiinnostuksesi saatavuushakumme kautta.

 

Tutustu jo päätettyihin rakennusalueisiin sekä oman alueesi tilanteeseen TÄSTÄ

 

 

 

Laajakaistapalvelut omakotitalojen valokuituliittymiin

250/250M nettiyhteys

Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.

29,90 €/kk

12kk, jonka jälkeen 39,90 €/kk. 24 kk määräaikainen sopimus.

 

500/500M nettiyhteys

Nopea netti koko perheen aktiivikäyttöön. Vietät aikaa netissä, teet etätöitä, pelaat verkkopelejä ja katsot viihdesisältöjä, jopa 4K-laadulla. 

34,90 €/kk

12kk, jonka jälkeen 44,90 €/kk. 24 kk määräaikainen sopimus.

1000/1000M nettiyhteys

Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. Tästä ei teho lopu kesken! 

39,90 €/kk

12kk, jonka jälkeen 49,90 €/kk. 24 kk määräaikainen sopimus.
Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää Seinäjoen hankkeestamme?

Lue lisää
meille tulee valokuitu

Näin valokuituhanke etenee

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten valokuitu saapuu kotiisi.

Tutustu
Lounean kaapeli-tv takaa häiriöttömän tv-kuvan

Lounean kaapeli-TV:llä laadukas kuva ja runsaasti sisältöä

Kaapeli-TV:llä näet tv-sisällöt häiriöttömästi HD-laadulla. Ottaessasi kaapeli-TV:n saat runsaan tarjonnan peruskanavia.

Kaapeli-TV valokuituliittymään

7,95€/kk

(ei käyttöönottomaksua)
 

Voit myös tilata käyttöösi TV-kortin, jolla näet peruskanavien lisäksi seitsemän lisäkanavaa. TV-kortin hinta on 4,90€/kk. TV-kortille on tilattavissa runsaasti lisäkanavia ja kanavapaketteja. 

LUE LISÄÄ