Seinäjoki
Vakaa valokuitu Seinäjoelle

Vastaamme hintakilpailuun ─ tilaa huippunopea valokuitu tästä

Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja vakaudeltaan. Sinun yhteytesi ei riipu siitä, miten muu naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.

Liity nyt kymmenien tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Olemme rakentaneet valokuituverkkoja Suomessa jo lähes 15 vuoden ajan. Meidän kanssamme et sitoudu odottelemaan valokuitupäätöstä pitkiksi ajoiksi, vaan teemme rakennuspäätökset alueista nopeasti.

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, ipadit, TV:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ─ ilman ruuhkia. Katso päätetyt alueet sekä oman alueesi tilanne tästä!


Asutko taloyhtiössä? Lue lisää taloyhtötarjonnastamme ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme.

Etsitkö digipalveluita yritykselle? Klikkaa tästä ja katso Lounean yritysratkaisut Seinäjoelle!
 

Hyödynnä omakotiliittyjän huippuhinta!

Nyt Seinäjoen asukkaille valokuituliittymä 0 €* (sis. tonttikaivun, asennuksen, kuitupäätteen ja 1 kpl Deco M4 -reitittimen tai vastaavan). Liittymän käyttöönotto 150 €. Voit valita valokuituliittymääsi haluamasi laajakaistapalvelun edulliseen kuukausihintaan. 

Haluatko myös Lounean kaapeli-TV:n? Saat sen valokuituliittymääsi hinnalla 7,95 €/kk.

*Kampanja on voimassa 31.12.2022 asti, ei koske alueita joilla kaivut ovat päättyneet. Tarjous edellyttää laajakaistapalvelun käyttöönottoa vähintään 24 kuukaudeksi. Toteutuvat alueet päätetään asiakkaiden kiinnostuksen mukaan.
 

KAMPANJA-ALUEET JA PALVELUHINNAT

Ylistaron kampanja-alueet

YLISTARO

Valokuitumyynti Ylistarossa on alkanut! Toteutettavat alueet määräytyvät asukkaiden kiinnostusten perusteella ja tehtyjen tilausten perusteella. Lue lisää ja tilaa!

Lue lisää
Keski-Nurmon kampanja-alueet

KESKI-NURMO

Valokuitumyynti Keski-Nurmossa on alkanut! Toteutettavat alueet määräytyvät asukkaiden kiinnostusten perusteella ja tehtyjen tilausten perusteella. Lue lisää ja tilaa!

Lue lisää


Miksi valokuitu?

Luotettava

Tarjoaa tasaisen ja vakaan nettiyhteyden. Myrskyt tai naapureiden netin käyttö ei vaikuta sinun yhteyksiisi.

Nopea

On ylivoimainen nopeudeltaan. Symmetrisillä yhteyksillä etätyöt ja nettipelaaminenkin käy kuin tanssi, ja koko perheeltä samanaikaisesti!

Hyvä investointi

Nostaa kotisi arvoa. Voit maksaa liittymäsi kerralla tai rahoituksella mikä sinusta tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Tv ja viihde

Takaa sinulle häiriöttömät kaapeli-tv- ja viihdepalvelut.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää Seinäjoen hankkeestamme?

meille tulee valokuitu

Näin valokuituhanke etenee

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten valokuitu saapuu kotiisi.

 Miksi Lounea?

 

Lounea täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 150 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden.  Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.

 

Taloyhtiöt Seinäjoki

Tietoa taloyhtiöille

Asutko taloyhtiössä? Tässä sinulle juuri sopiva tietopaketti!

Lue lisää
Valokuitu yritykselle

Luotettava Internet-yhteys on yritykselle välttämättömyys. 

Tutustu
Lounean ratkaisut parempaan kotiverkkoon

Rakenna toimiva langaton verkko kotiisi verkkolaitteilla

Vaikka nettiyhteys olisikin hyvä, kodin langaton WLAN-verkko voi toimia huonosti. Tarjoamme ratkaisuja parempaan kotiverkkoon.

Tutustu
Vältä sudenkuopat valokuituhankinnassa
Hienoa, valokuituliittymiä tarjotaan Suomessa nyt vauhdilla! Vältä valokuituhankinnan sudenkuopat tarkistamalla taustat.
Lue lisää