Lounean Verkkoturva suojaa kotisi laitteet

Lounean Verkkoturva suojaa kotisi laitteet

Verkkoturva on palomuuripalvelu, joka parantaa nettisi tietoturvatasoa sekä suojaa kodin laitteitasi mm. viruksilta, madoilta ja muilta tietoturvauhilta. Verkkoturva turvaa kaikki kiinteään laajakaistaan liitetyt laitteet, joihin ei tietoturvaa voi asentaa. Äly-tv ja älykotilaitteet ovat suojassa Verkkoturvan avulla. Verkkoturva on saatavilla valokuitu- ja laajakaistapalveluihin.

 

verkkoturva suojaa laitteesi

Verkkoturva sisältää

  • palomuuri
  • www-liikenteen suodatus
  • sähköpostiliikenteen suodatus
  • haitta- ja vakoiluohjelmien suodatus

 Suosittelemme Verkkoturvan lisäksi myös tietoturvaa mobiililaitteille ja tietokoneille.

4,90€/kk

TILAA

 

Hoidamme Verkkoturvan käyttöönoton puolestasi

Verkkoturva on helppo ottaa käyttöön. Sinun ei tarvitse tehdä itse toimenpiteitä, kuten ohjelmistojen tai laitteiden asennuksia, eikä muuttaa laitteiden asetuksia. Verkkoturva-palvelu asennetaan sinulle Lounean verkkojärjestelmistä.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Hidastaako Verkkoturva liittymääni tai tiedostojen latausta?

Ei hidasta, voit huoletta tilata verkkoturvan liittymääsi.

Tarvitsenko erikseen laitteilleni virusturvan?

Tarvitset. Verkkoturva antaa lisäsuojaa ainoastaan internetyhteyden tietoturvaan, eikä poista laitekohtaisen virustorjunnan tarvetta. Lounea suosittelee F-Securen SAFE –tietoturvan asentamista kaikille niille laitteille, joille se on mahdollista eli esim. matkapuhelimille, tietokoneille ja tableteille.

Voinko tehdä omia määrityksiäni Verkkoturvaan?

Omien määrityksien tekeminen ei ole mahdollista. Lounea määrittää palvelun perusominaisuudet, joita ei ole mahdollista muokata.

Miten verkkoturva otetaan käyttöön? Tarvitseeko minun tehdä jotain?

Riittää, että teet tilauksen asiakaspalveluumme tai aktivoit palvelun OmaLouneasta. Sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Palvelu kytketään Lounean verkkotietojärjestelmään.

Tietokoneellani on virus, poistaako Verkkoturva sen automaattisesti?

Ei. Mikäli epäilet, että tietokoneessasi on haittaohjelma tai virus, voit tilata Lounealta F-Secure SAFE –virustorjunnan, jonka avulla virus tunnistetaan ja poistetaan tietokoneeltasi.

Voiko verkkoturva tarkistaa salattua liikennettä?

Salattua liikennettä (https) ei voida tutkia verkkoturvan toimesta. Tarkemmat tiedot löydät tuotteen palvelukuvauksesta.