Hyppää pääsisältöön
Front page
Tietoturvallinen sähköposti ilman mainoksia

Tietoturvallinen sähköposti ilman mainoksia

Lounean Sähköpostipalvelu tarjoaa tietoturvalliset ja roskapostisuojatut sähköpostit koko perheelle tai harrastuskäyttöön. Palvelussa on viisi sähköpostia, ja voit käyttää sähköpostiasi kätevästi nettiselaimella, tabletilla, kännykällä tai erillisellä sähköpostiohjelmistolla. Palvelu on suomalainen, eikä tietojasi käytetä mainostarkoituksiin.

Sähköpostipalvelu

Sähköpostipalvelu

  • Oma hallintatunnus palveluille
  • 5 sähköpostilaatikkoa (1000Mt/kpl)
  • 5 kpl aliastunnuksia/sähköpostilaatikko
  • POP/IMAP- ja Webmail –käyttömahdollisuudet
  • Roskapostin suodatus

 

Palvelu vain

3,95€/kk

Suosittelemme myös:

Verkkoturva kodin laitteille

Tee kotisi tietoturvasta ykkösprioriteetti

Lounea Verkkoturva on huippuluokan palomuuripalvelu, joka nostaa netin tietoturvasi uudelle tasolle. Se suojaa kodin kaikki laitteet viruksilta, madoilta ja muilta tietoturvauhilta, joita netissä saattaa vaania.

Älä huoli, sillä Lounea Verkkoturva suojaa mm. kotisi älykodinkoneet, älytelevisiot ja jääkaapit, joihin F-Secure Tietoturvaa ei pysty asentamaan.

4.90 €
/kk

F-Secure Tietoturva

F-Secure turvaa puhelimet, tabletit ja tietokoneet tietoturvauhilta.

F‑Secure Tietoturva havaitsee uhkan myös silloin, kun et itse huomaa sitä, ja pitää laitteesi turvassa. Palkittu suojaus suojaa vakoilu­ohjelmilta, viruksilta, kiristys­ohjelmilta, tunnetuilta tietojen­kalastelu­sivustoilta ja monilta muilta verkko­uhilta. Se sisältää myös rajoittamattoman VPN:n ja kätevän sala­sana­ohjelman.

Kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

9.90 €
/kk (5 laitetta)