Hyppää pääsisältöön
Front page
WiFi 7 uuden sukupolven reititin

Astu tulevaisuuteen huipputeknologialla ja tilaa WiFi 7 -reititin!

Uuden sukupolven WiFi 7 -reitittimet myyntiin ensimmäisenä Suomessa

Olemme tarjonneet huippunopeita yhteyksiä koteihin jo usean vuoden ajan ja haluamme jatkossakin parantaa nettiyhteyden käyttökokemusta. Kehityksen jatkona lanseerasimme TP Linkin uuden Wifi 7 -reitittimen ensimmäisenä Pohjoismaissa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa.

Uuden teknologian vahvuutena on mahdollisuudet vastata kasvaviin tiedonsiirtomääriin sekä jakaa yhteys yhä vaan suuremmalle määrälle älylaitteita samanaikaisesti. Yhdessä TP-Linkin kanssa markkinoille tuotu uusi sukupolven reititin takaa sinulle ennennäkemättömän suorituskyvyn, joka mahdollistaa huippuluokan HD-, 4K- ja jopa 8K-videoiden saumattoman katselun. Koe nopeuden uusi taso ja tule mukaan tulevaisuuden langattoman verkon vallankumoukseen!

Tilaa WiFi 7 -reititin nyt!

Voit nyt huoletta kiihdyttää nopeutesi yli gigan tasolle, sillä WiFi 7 -reitittimessä riittää potkua myös suuremmille nopeuksille!

TP-Link Deco BE85

Tilaa uuden sukupolven WiFi 7 -reititin kotiisi ensimmäisten joukossa! 

Toimme yhdessä TP-Linkin kanssa myyntiin TP-Link Deco BE85 -reitittimen, joka sisältää uuden sukupolven WiFi 7 langattoman teknologian. Kuluttajille tämä uuden sukupolven reititin mahdollistaa ultranopeat langattomat yhteydet - aikaisemmat WiFi sukupolvet eivät ole tähän pystyneet.

  • Multi-Gig 10 Gigan portti

  • Entistä laajempi ja kattavampi verkko

  • Langattomat nopeudet yltävät usean gigan nopeuksiin

449,00 €/kpl


 

 

Mikä tekee WiFi 7:sta erityisen?

4,8 kertaa nopeampi kuin WiFi 6

Lähes 5 kertaa nopeampi kuin WiFi 6

WiFi 7 on 4,8 kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä WiFi 6. Sen avulla voit saavuttaa jopa 46 Gbps:n läpimenoajan ja jopa 320 MHz:n ultra leveän kaistanleveyden. WiFi 7 toimii kaikilla kolmella taajuuskaistalla, joten kaistanleveyttä käytetään täysimääräisesti.

WiFi 7 mukautuu jokaiseen laitteeseen

WiFi 7 mukautuu jokaiseen laitteeseen

Se on suunniteltu vastaamaan kaikkien laitteiden vaatimuksia samanaikaisesti. Wifi 7 toimii optimaalisesti ja tehokkaasti suuren määrän laitteiden kanssa, kuten älypuhelimet, tietokoneet, pelikonsolit, älytelevisiot, langattomat kaiuttimet ja muut älylaitteet.

Takaa optimaalisen suorituskyvyn

Takaa optimaalisen suorituskyvyn

WiFi 7 takaa optimaalisen suorituskyvyn, joka mahdollistaa HD- ja 4K/8K-videon sujuvan suoratoiston ilman viivettä, langattomat videoneuvottelut ilman katkoksia sekä pelien ja sovellusten sujuvan käytön. Se myös tukee useita yhtäaikaisia käyttäjiä ja laitteita, joten voit jakaa kotiverkon helposti perheen ja ystävien kanssa.

Kaikki irti nopeudestasi, myös langattomasti!

Tilaa nyt TP-Link Deco BE85 -reititin ja varmistat, että olet ensimmäisten joukossa nauttimassa langattomasti Lounean huippunopeasta yhteydestä.