Hyppää pääsisältöön
Front page
Valokuitunen

Valokuitunen

Palvelut Valokuitusen valokuituliittymiin

Tarjoamme sinulle huippulaatuisen laajakaistapalvelun sekä muita palveluita, jotka sopivat täydellisesti Valokuitusen rakentamiin valokuituliittymiin.

Huomioithan, että voit tilata palvelumme vasta, kun sinulle on kytketty valokuitu käyttöön.

Olemme nopea ja notkea toimija, joka palvelee koko Suomea paikallisella otteella. Tutkitusti tyytyväiset asiakkaamme ovat tehneet meistä yhden Suomen suosituimmista digipalveluyhtiöistä. Haluamme helpottaa digimaailman monimutkaisuutta ja tehdä siitä sinulle yksinkertaisempaa. Valitse meidät ja nauti sujuvasta digitaalisesta kokemuksesta.

  • Voit valita nettiisi sopivan nopeuden sekä muita palveluita makusi mukaan. 

  • Kaikki nopeudet ovat symmetrisiä, joten data liikkuu vauhdilla molempiin suuntiin.

  • Tärkeimpänä asiana, sinun ei tarvitse sitoutua määräaikaisuuteen, joten voit muuttaa palveluitasi milloin tahansa ilman huolta.

 

Valitse alta sinulle sopivin nopeus

Tarjoushinnat voimassa 30.6.2023 asti. Hinnat ovat voimassa vain Telian ja Valokuitusen valokuituverkon alueella. Liittymän avaus kampanjahintaan 0 € (norm. 24,90 €).

Oletko Telian kumppaniverkon asiakas (esim. osuuskunnat tai Elenia)? Katso Avoimen Kuidun hinnat ja palvelut täältä.

Laajakaistapalvelu sisältää tarpeellisen määrän vaihtuvia julkisia tai yksityisiä IPv4-osoitteita. Kiinteää ip-osoitetta tai IPv6-osoitteita ei ole saatavana kuluttajapalveluun.

100/100M nettiyhteys

Näppärä ja tehokas nettiyhteys peruskäyttöön.

Kampanjahinta:

27,40 €/kk

Ei määräaikaa, hintatakuu 12 kk. Kampanjahinta 27,40 €/kk 12kk ajan, jonka jälkeen norm. 37,90 €/kk. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

500/500M nettiyhteys

Nopea netti koko perheen aktiivikäyttöön. 

Kampanjahinta:

34,90 €/kk

Ei määräaikaa, hintatakuu 12 kk. Kampanjahinta 34,90 €/kk 12kk ajan, jonka jälkeen norm. 49,90 €/kk. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

1000/1000M nettiyhteys

Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön.

Kampanjahinta:

39,90 €/kk

Ei määräaikaa, hintatakuu 12 kk. Kampanjahinta 39,90 €/kk 12kk ajan, jonka jälkeen norm. 54,90 €/kk. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Psst! Tarkista onko asuinalueellesi saatavilla Lounean oma valokuitu - Lounea Valokuitu. Silloin et maksa erikseen kuituverkon vuokrasta. Tarkista Lounea Valokuidun saatavuus omalla asuinalueellasi tästä.

Hanki toimiva langaton verkko kotiisi

Vaikka nettiyhteys olisikin hyvä, kodin langaton WLAN-verkko voi toimia huonosti. Tästä muodostuu mielikuva, että koko nettiyhteys on huono. WiFi Mesh -laitteet tuovat tuntuvaa parannusta kodin sisäverkon toimintaan. Suosittelemme langattoman verkon laitteeksi Decoa!

Decon helppo käyttöönotto ja hallinta mobiilisovelluksella (Android tai iOS) yhdistettynä todella kattavaan verkon levikkiin kotona, muodostavat laadukkaan käyttäjäkokemuksen. Netti toimii siellä, missä haluat sitä käyttää.

TP-Link Deco M9 Plus

Kattava WiFi-verkko kotiisi. Voit laajentaa verkkoa helposti lisäämällä tukiasemia. Kertamaksuna tai rahoituksella.

129 €/kpl

TP-Link Deco M9 Plus

Sijoita kolme tukiasemaa helposti eri puolelle kotiasi parhaimman kuuluvuuden takaamiseksi. Kertamaksuna tai rahoituksella.

299€ / 3kpl

Elisa Viihde Premium

Elisa Viihde Premiumissa on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset kun haluat viettää aikaa katsellen elokuvia, tallenteita, TV-sarjoja tai seurata urheilua - kaikki yhdessä paikassa! TV-kanavat ilman antennia, 5000 h tallennustilaa ja suoratoistot jopa 4K-tarkkuudella!

24,90€/kk, 24kk sopimus

+ Avausmaksu 6,90€

Oletko uusi Elisa Viihde-asiakas? Saat 3kk puoleen hintaan!

F-Secure Tietoturva turvaa kodin laitteet

F-Securen Tietoturva tarjoaa sinulle mm. tietoturvan, yksityisyyden suojan sekä salasanojen hallinnan koko perheen älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Se yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen pakettiin.