Lounean varsinainen yhtiökokous pidetään poikkeusjärjestelyin

Lounea Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 25.5.2021 kello 17:00. Lounean hallitus on päättänyt poikkeuksellisesta yhtiökokousmenettelystä koronapandemian takia.

Poikkeusjärjestelyt tarkoittavat, että Lounean osakkeenomistajat voivat itse tai asiamiehensä välityksellä käyttää oikeuksiaan äänestämällä ennakkoon. Ennakkoon voi äänestää sähköisesti. Myös vastaehdotusten ja kysymysten esittäminen ennakkoon on mahdollista. Saapumista kokouspaikalle ei suositella. Ennakkoäänestyksen tulokset julkistetaan varsinaisessa yhtiökokouksessa, jota yhtiökokoukseen ilmoittautuneet osakkeenomistajat voivat seurata suorana verkkolähetyksenä. Etäyhteyden kautta osallistuvat osakkeenomistajat voivat esittää kysymyksiä mutta etäyhteyden kautta ei voi äänestää. Osakkeenomistajan, joka on äänestänyt ennakkoon, ei tarvitse saapua kokouspaikalle eikä seurata kokousta verkkolähetyksen kautta, koska hänen antamansa ennakkoäänet otetaan huomioon yhtiökokouksessa käsiteltävän asian ääntenlaskennassa jo ennakkoäänestämisen kautta.

Toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen: ”Poikkeukselliseen yhtiökokousmenettelyyn päädyttiin, jotta osakkeenomistajillamme olisi mahdollisuus osallistua kokoukseen turvallisesti ja jotta yhtiökokous voitaisiin pitää yhtiöjärjestyksemme mukaisessa aikataulussa. Aluehallintovirasto suosittelee välttämään pieniäkin kokoontumisia aina kun se on mahdollista ja siksi emme suosittele kokouspaikalle saapumista.” 

Ohjeet yhtiökokoukseen ilmoittautumiseen sekä sähköiseen ennakkoäänestämiseen
ovat luettavissa https://lounea.fi/yhtiokokous.

 

Lisätietoja: Lounea Oy, toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen, puh. 050 1526, veli-matti.viitanen@lounea.fi