Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea palvelee yritysasiakkaita Rovaniemellä

ICT-palvelut yrityksille Rovaniemellä

Lounea on kasvattanut yritysliiketoimintaansa ja on ostanut tulostus-, tiedonhallinta- ja esitystekniikkaa tarjoavan Polar Officen liiketoiminnan Rovaniemellä.

Myynti ja huoltotoiminnat palvelevat tutulla miehityksellä ja toimisto löytyy samasta osoitteesta kuin ennenkin.

Tarjoamme yrityksellesi:


  TULOSTA LAADUKKAASTI, YHDISTÄ TIETOA, VIIMEISTELE SÄHKÖISILLÄ TYÖNKULUILLA

  Tiedon arvo kasvaa, kun dokumenteissa oleva tieto ja tiedon käsittelyyn liittyvät vaiheet ovat tiedostettu osa arkirutiineja. Tarjoamme ratkaisuja jokaiseen asiakirjojen elinkaaren vaiheeseen liittyen tulostuksen ja skannauksen hallintaan, asiakirjojen digitointiin ja prosessien automatisointiin.

  Toteutamme asiakaskohtaisen ratkaisun vaatimustenne mukaisesti uusinta alan teknologiaa käyttäen. Huomioimme myös tietoturvan. Huolehdimme sovitun laite- ja palvelukokonaisuuden toimittamisesta, asentamisesta ja koulutuksesta.

  Hoidamme ylläpidon joustavasti ja huomaamattomasti. Tehokkaat ylläpitorutiinit, varmistavat korkean käytettävyyden ja tarjoavat teille sujuvan työympäristön. Ekologisuus ja ympäristöasiat olemme huomioineet palvelun elinkaaren aikana.

  TUO NÄKYVÄKSI. TEHOSTA VIESTINTÄÄ, VISUAALINEN JAKO SISÄLLÄ JA ULKONA

  Näyttöviestintä sisällä sekä ulkona tuo viimeisen silauksen tiedon jakamiseen. Infonäyttö asiakasviestinnän ja yrityksesi sisäisen viestinnän keinona mahdollistaa nopean digitaalisen tiedon jakamisen visuaalisesti. Viestintä infonäytön välityksellä on helppoa ja vaivatonta oli sitten kyseessä vierailijoiden opastaminen, turvallisuuden parantaminen tai erilaisten tiedotteiden jakaminen. 

  Toteutamme asiakaskohtaisen ratkaisun vaatimustenne mukaisesti uusinta alan teknologiaa käyttäen huomioiden tietoturvan. Palvelumme elinkaari kattaa sovitun palvelukokonaisuuden toimittamisen, asentamisen ja käyttökoulutuksen lisäksi joustavan ylläpidon. Korkea käytettävyys ja sujuva työympäristö perustuu tehokkaisiin ylläpitorutiineihin sekä palvelun kehittämiseen. 

   

  Yhteystiedot yritysasiakkaille

  Pohjolankatu 4

  96100 Rovaniemi

  Puh. 0207 681 200

  Sähköpostit

  myynti.rovaniemi@lounea.fi

  huoltokutsut@lounea.fi

   

     

   

  Me palvelemme sinua Rovaniemellä

  Yritysmyynti