Hyppää pääsisältöön
Front page
14.3.2023
Tags:
Tietoturva
Yksityisille

Laitteet kiinni verkossa ympäri vuorokauden - varmista, että älylaitteesi on turvassa

F-Secure Tietoturva antaa suojan älylaitteillesi

Tietoturvan merkitys on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Älylaitteet ovat yhteydessä nettiin ympäri vuorokauden ja käyttöajat jatkavat kasvuaan. Samalla riskit ovat kasvaneet. Työ uusien ja muuttuvien tietoturvauhkien tunnistamiseksi ja niihin vastaamiseksi on jatkuvaa. Haluamme Lounealla taata kuluttajille ja yrityksille aina ajantasaisen ja tietoturvallisen verkkoympäristön yhteistyössä F-Securen kanssa. F-Secure on panostanut entisestään kehitystyöhön parantaakseen jo nyt kansainvälisesti palkittua tietoturvasovellustaan.

Turvaa omat ja perheesi älylaitteet ulkopuolisilta uhilta F-Secure Tietoturvan avulla

F-Securen uudistettu tietoturvasovellus on kehitetty vastaamaan viimeisimpiin tietoturvauhkiin. F-Secure Total –sovelluksen avulla et suojaa pelkästään laitettasi viruksilta vaan surffailet myös turvallisesti netissä, säilytät käyttäjätunnukset ja asetat perheen pienemmille terveet rajat laitteidensa käytölle.

"Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme netin käyttö on turvallista ja laitteet pysyvät suojattuina. F-Securen palkitulla tietoturvalla pystymme takaamaan, että asiakkaidemme turva on entistä paremmalla tasolla"
Juho-Matias Lehtonen, Lounean tuotehallinnan projektipäällikkö.

Kattavalla tietoturvasovellus ei ole enää pelkkä virusturva

F-Secure Tietoturva on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat varmistaa tietoturvansa ja suojata arkaluontoiset tiedot hakkereilta ja muilta uhilta. Monipuolinen tietoturvasovellus tarjoaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi, olipa kyse tietokoneesta, älypuhelimesta tai tabletista.

Tietoturvasovellus on helppo asentaa ja käyttää, ja sen kattavilla ominaisuuksilla takaat parhaan mahdollisen suojauksen käyttäessäsi laitetta. Lisäksi vanhempien valvontatyökalut antavat sinulle mahdollisuuden valvoa lastesi verkkotoimintaa ja suojata heitä sopimattomalta sisällöltä. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, kun haluat varmistaa lastesi turvallisuuden verkossa.

F-Secure Tietoturva on myös erittäin kätevä ID Protection -ominaisuuden ansiosta, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden suojata henkilökohtaiset käyttäjätunnuksesi yhteen paikkaan muistilappujen ja – tiedostojen sijaan. Lisäksi sovellus ilmoittaa, mikäli jokin käyttäjätunnuksesi tiedot ovat vuotaneet verkkorikollisille.

Älä siis viivyttele tietoturvallisuutesi kanssa

Hanki F-Secure Tietoturva ja suojaa kaikki älylaitteesi! Tilaa nyt ja varmista, että voit käyttää internetiä huoletta ja turvallisesti myös jatkossa.

Lisää tietoa saat verkkosivuiltamme ja asiakaspalvelumme vastaavat mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin.


Tutustu F-Secure Tietoturvan kattaviin ominaisuuksiin - kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Voit kasvattaa lisenssimäärääsi OmaLounean kautta.