Petri Syväjärvi utnämnd till verkställande direktör för Lounea Yritysratkaisut Oy från och med 19.1.2023

Till verkställande direktör för Lounea Yritysratkaisut Oy som hör till Lounea-koncernen och ledamot i koncernens ledningsgrupp utnämndes Petri Syväjärvi från och med 19.1.2023. Syväjärvi har arbetat på Lounea i 16 år, senast som direktör för företagsaffärsverksamheten. Syväjärvi har gedigen och lång erfarenhet av försäljning, uppgifter inom produkthantering och -utveckling, operativ ledning av verksamhet samt ledning av försäljning och affärsverksamhet inom IKT-branschen.

Vid årsskiftet sammanslog Lounea sina företagsaffärsverksamheter till ett bolag. Petri Syväjärvi från Åbo får leda ett växande företag med riksomfattande verksamhet som erbjuder företagslösningar inom IKT-branschen och vars omsättning är cirka 40 miljoner euro.

– Det är väldigt inspirerande att vara en del av Louneas framgångs- och tillväxthistoria. Jag tror att i mitt nya uppdrag kan vi tillsammans med personalen ta affärsverksamheten på företagssidan till en helt ny nivå, både när det gäller tillväxt och framgång, berättar Syväjärvi.

Före detta verkställande direktör för Lounea Yritysratkaisut Jari Toivola lämnar sin post och tar studieledigt från och med 18.1.2023. Lounea-koncernens verkställande direktör Veli-Matti Viitanen tackar Toivola för det arbete han har gjort på Lounea.

– Jag känner att det är dags att lämna över tyglarna för detta växande bolag till nästa person. Jag vill tacka Louneas fantastiska personal samt trofasta kunder och samarbetspartner för det långvariga samarbetet och önskar lycka och framgång för Louneas framtida tillväxt, säger Toivola.

 

Mer information:

Veli-Matti Viitanen
verkställande direktör, Lounea Oy
Tfn 050 1526
veli-matti.viitanen@lounea.fi

 

Petri Syväjärvi
verkställande direktör, Lounea Yritysratkaisut Oy
Tfn 029 7070 141
petri.syvajarvi@lounea.fi