Petri Syväjärvi on nimitetty Lounea Yritysratkaisut Oy:n toimitusjohtajaksi 19.1.2023 alkaen

Lounea-konserniin kuuluvan Lounea Yritysratkaisut Oy:n toimitusjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 19.1.2023 alkaen Petri Syväjärvi. Syväjärvi on työskennellyt Lounealla 16 vuotta, viimeksi yritysliiketoiminnan johtajana. Syväjärvellä on vahva ja pitkä kokemus ICT-alalla myynnistä, tuotehallinnan ja -kehityksen tehtävistä, toiminnan operatiivisesta johtamisesta sekä myynnin ja liiketoiminnan johtamisesta.

Lounea yhdisti vuodenvaihteessa yritysliiketoiminnat yhteen yhtiöön. Turkulainen Petri Syväjärvi saa johdettavakseen kasvussa olevan valtakunnallisesti toimivan ICT-alan yritysratkaisutalon, jonka liikevaihto on noin 40 M€.

- On erittäin innostavaa olla osa Lounean menestys- ja kasvutarinaa ja uskon, että uudessa tehtävässäni yhdessä henkilöstön kanssa voimme viedä yrityspuolen liiketoiminnan uudelle tasolle, niin kasvun kuin muun menestyksen osalta, Syväjärvi kertoo.

Lounea Yritysratkaisuiden edellinen toimitusjohtaja Jari Toivola jättää tehtävänsä ja siirtyy opintovapaalle 18.1.2023 alkaen. Lounea konsernin toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen kiittää Toivolaa hänen tekemästään työstään Lounealla.

– Koen, että nyt on oikea aika antaa tämän kasvussa olevan yhtiön ohjakset eteenpäin seuraavalle henkilölle. Haluan kiittää Lounean hienoa henkilöstöä ja uskollisia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita pitkään jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä ja toivotan onnea ja menestystä Lounean tulevalle kasvulle, Toivola sanoo.

 

Lisätietoja:

Veli-Matti Viitanen
toimitusjohtaja, Lounea Oy
Puh. 050 1526
veli-matti.viitanen@lounea.fi

Petri Syväjärvi
toimitusjohtaja, Lounea Yritysratkaisut Oy
Puh. 029 7070 141
petri.syvajarvi@lounea.fi