Pauliina Leimu Lounean talousjohtajaksi

KTM Pauliina Leimu (33) on nimitetty Lounea Oy:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2022 alkaen, vastuualueenaan taloushallinnon johtaminen ja raportointi. Lounean nykyinen talousjohtaja KTM Harri Mannonen siirtyy yhtiön sisällä vastuullisuudesta sekä henkilöstö- ja tietohallinnosta vastaavaksi johtajaksi. Hän jatkaa myös Lounean johtoryhmän jäsenenä.

Pauliina Leimu siirtyy Lounealle LeadDesk Oyj:ltä, jossa hän on toiminut talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2019. Uudessa tehtävässään Leimu raportoi Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitaselle.

”Lounea on yksi Suomen suurimmista valokuituyhteyksiä kuluttajille ja yrityksille tarjoavista teleoperaattoreista, sekä merkittävä ICT- ja tulostusratkaisuiden asiantuntija. Tuomme nopeiden kuituyhteyksien kautta iloa ihmisten elämään, tehoa yritysten toimintaan ja elinvoimaa alueille. Tavoitteenamme on kannattava kasvu, jolla varmistamme merkittävän roolin toimialamme uudistajana ja edelläkävijänä. Kasvutavoitteidemme tueksi tarvitsemme vahvaa asiantuntemusta kehittämään talousjohtamistamme edelleen: lähes 18 000 omistajaa, viimevuosien aikana merkittävästi kasvaneet investointimme, ja tiedolla johtamisen kasvava merkitys tarkoittavat taloushallinnolle yhä merkittävämpää roolia.  Pauliina on nuori ja erittäin osaava. Hän tuo dynamiikkaa johtoryhmäämme ja voimaa kasvustrategiamme seuraaviin vaiheisiin. Olen iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi Lounean tiimiin”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

 ”Vastuullinen toiminta on asiakkaillemme tärkeä ostokriteeri ja meille tärkeä arvo. Yritysvastuu on strategiamme ytimessä, ja panostamme erityisesti avoimeen, paikalliseen ja ihmisläheiseen kulttuuriin. Harri Mannosen uusi vastuualue on strategisesti merkittävä ja edesauttaa tavoitettamme kehittää johtamistamme nimenomaan vastuullisuuden näkökulmasta. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että osaaja tehtävään löytyi sisäisesti yhtiön johtotasolta. Vahva markkina-asemamme paikallisena toimijana vaatii meiltä kykyä uudistua käsi kädessä asiakkaidemme tarpeiden ja teknologian kehityksen kanssa, missä Harrin rooli toimialan kovan luokan osaajana tulee olemaan keskeinen”, Viitanen jatkaa.

 

Lisätietoja:
Veli-Matti Viitanen
Toimitusjohtaja
Puhelin: 050 1526
veli-matti.viitanen@lounea.fi

 

Lounea lyhyesti
Tietoliikennealan palveluyhtiö Lounea on paikallisesti toimiva, suomalainen yhteyksien rakentaja. Paikallisena toimijana kehitämme kuntien ja kaupunkien vetovoimaa tuomalla​ luotettavia yhteyksiä tuomaan iloa elämään ja tehokkuutta toimintaan. Vakavarainen liiketoimintamme koostuu valokuitu-, yrityspalvelu- ja mastoliiketoiminnoista.  Lounealaisen kulttuurin ytimessä ovat luotettavat palvelut: toimintavarma verkko sekä auttava ja asiantunteva asiakastuki. Vastuullinen toiminta on meille keskeinen arvo. Asiakkaillemme se tarkoittaa luotettavuutta, asiantuntijuutta ja läpinäkyvyyttä. Omistajillemme se tarkoittaa kestävän liiketoiminnan ja omistaja-arvon rakentamista.​ Lounealla on lähes 18 000 omistajaa, joiden omistaja-arvon kehittämiseen olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti.